Andreea Bănică, adevărul despre operaţiile ei estetice! "N-am în fese"


Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și frumoase artiste din România. Artista a discutat în premieră despre intervențiile chirurgicale.


In articol:

Foarte multe persoane au acuzat-o, de-a lungul timpului, pe Andreea Bănică, că ar fi plină de intervenții estetice. Pentru a "calma apele", cântăreața a discutat în premieră despre operațiile și îmbunătățirile pe care și le-a făcut sau nu. 

Citeste si: Andreea Bănică, pe patul de spital: „Durerile nu îmi dau pace”

Deși este foarte ocupată, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, printre concerte și apariții publice, Cântăreața Andreea Bănică este omniprezentă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce face. Cu toate astea, probabil din cauza faptului că își modifică look-ul și stilul destul de des, oamenii au acuzat-o în nenumărate rânduri că ar fi trecut pragul medicului estetician pentru a fi mai frumoasă, și că e "plină" de intervenții. 


Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!

Declarații acide la adresa "haterilor"

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit," spune Andreea Bănică. Astfel, la nivelul corpului, aceasta și-a dorit o singură intervenție chirurgicală care, din păcate, a eșuat. 

Citeste si: Andreea Bănică are probleme grave: „Mă termină psihic...”

Mai mult decât atât, aceasta neagă vehement zvonurile că și-ar fi alterat sânii sau nasul, că și-a modificat corpul pentr-un arată mai sexy: "De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul." Totuși, cântăreața are o operație estetică, la nivelul feței și nu se sfiește să recunoască.

Citeste si: Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar Lucian Mitrea a aflat

Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!
Vezi cât de “plină” de operații e cântăreața Andreea Bănică!

Din nefericire, din anumite motive medicale, aceasta a fost nevoie să își scoată alunița moștenită genetic de la mama sa, chiar dacă a fost greu să ia aceasta decizie. "Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an.

Am făcut-o destul de târziu pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat să o scot, ca să nu ajung la complicații," conchide Andreea Bănică.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică, pe patul de spital: „Durerile nu îmi dau pace”

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar Lucian Mitrea a aflat

Andreea Bănică are probleme grave: „Mă termină psihic...”

Ce își doresc vedetele în anul 2020

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

19 iunie 2021: horoscop. Află ce zodie semnează un contract important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri