Andreea Bănică a primit avansuri de la un prieten de familie, iar Lucian Mitrea a aflat


Cum a reacționat impresarul.


In articol:

Deși este de mai bine de 20 de ani cu soțul său și toată lumea crede că are parte de o căsnicie de vis, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa în familia Andreei Bănică.

Mariajul i-a fost pus la încercare chiar de către un prieten bun de familie, iar atunci când Lucian Mitrea a aflat, lucrurile s-au complicat.

Bărbatul cu pricina era un amic bun al cuplului și vedeta nu se aștepta la avansuri tocmai din partea lui. 

Citeste si: Andreea Bănică are probleme grave: „Mă termină psihic...”

„Prieten bun, da. Soțul meu știe. S-a întâmplat ca un prieten bun de-al nostru, de-al soțului, să îmi facă avansuri, a aflat și soțul, a fost o situație, îți dai seama.

Dar am reușit să gestionam toată treaba.

O femeie casătorită este mult mai râvnită de alți bărbați. Au fost momente în viața mea când și fanii mi-au făcut avansuri, oameni, bărbați, dar e normal. Sunt un artist pe care îl cunoaște lumea, îl vede, însă important a fost că am știut cum să depășesc momentele. Cred că orice femeie trece prin așa ceva”, a dezvăluit Andreea Bănică, în cadrul unui interviu.

„Ne certăm din cauza copiilor!”

Artista a mărturisit că are o viață de familie frumoasă, însă există și momente tensionate între ea și Lucian Mitrea. Iar acestea se întâmplă din cauza celor doi copii, mai exact pe tema educației.

„Noi ne certăm din cauza copiilor, pentru că ne contrazicem foarte mult, avem păreri diferite de multe ori, în orice familie este așa.

Înainte, când nu erau copiii, ne certam din cauza profesiei. Eu nu vreau să am un copil obraznic, iar uneori mi se pare că îi dă prea mult nas lui Noah.

El este mic acum, are doar trei ani, dar avem de lucru cu el, ambii copii sunt excepționali, sunt cuminți și ascultători. Chiar primesc foarte multe laude, în special pentru fetiță, care este educată și mi se spune des acest lucru”, a mai declarat Andreea Bănică pentru aceeași publicație.


Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu' și-a refăcut dantura! Imagini fabuloase cu tatăl lui Livian de la Puterea dragostei cu DINȚI

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

CITEȘTE: Ce înseamnă arsura solară

CITEȘTE: Ce este FRAPPE-ul

Mona Stoian, din nou la Istanbul! Tânăra revine în casa emisiunii Puterea Dragostei?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri