Ce își doresc vedetele în anul 2020


Mai multe vedete din România au dezvăluit ce își doresc de la noul an.


In articol:

Acum că 2019 aproape a trecut, am tras linie și ne-am numărat împlinire și eșecurile, motiv pentru care abia așteptăm să înceapă 2020 și să punem în aplicare rezoluțiile pe care ni le-am impus.  

Nici vedetele nu se lasă mai prejos, deoarece și acestea au declarat că au niște dorințe pentru următorul an, spre împlinirea cărora vor să muncească mai mult.

Printre idealurile acestora se numără mai multe vacanțe, mai multă grijă de sănătatea proprie, mai mult somn și așa mai departe.

Citeste si: S-a împăcat cu iubitul de Crăciun, la un an după ce i-a dat papucii

Citeste si: Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată!

Citeste si: Oana Roman spune totul despre relația cu tatăl ei: „Eu tot îl iubesc chiar dacă eu nu prea mai exist pentru el”

În privința Ancăi Serea, doar ne putem imagina cât de greu este să ai 6 copil- având în vedere că cel mai mic este sugar. Era de așteptat că cel mai mare vis de-al frumoasei mame este să doarmă mai mult în anul următor:

„În noul an îmi doresc să fiu un pic mai egoistă, să mă concentrez pe sănătatea mea şi a familiei mele, să dorm mai multe ore.

Mi-au lipsit somnul, odihna şi grija pentru mine şi se resimte, că nu sunt un robot ”, declară Anca Serea. Seara dintre ani o va petrece alături de copiii mai mari în Timișoara, iar apoi vor pleca într-o scurtă vacanță în Viena și Munchen-.

„Mergem şi la schi, avem de cărat echipament şi multe bagaje. Noi călătorim cu avionul, bagajele vin cu maşina”, explică vedeta.

În 2019, Lora și-a învățat lecțiile pe calea mai grea, pentru că a trăit un an complicat pe plan emoțional.

„M-am înşelat în privinţa multor lucruri, viaţa a vrut să-mi arate că nu ştiu nimic. Mi-am pierdut încrederea în foarte mulţi oameni, am «cernut» prieteni, colaboratori, îmi pare rău, dar asta este. 2020 simt că va fi un an al schimbărilor, al deciziilor. O să fiu mult mai hotărâtă să aleg, să răspund, ca să nu-mi mai pierd timpul”, declară cântăreața.

Aceasta își dorește să se concentreze mai mult asupra ei și să fie mai calmă, să încerce să nu se mai enerveze și să fie mai fericită. Fericirea este o alegere, nu vine nimeni să ţi-o dea.

„Mai vreau să lansez două creme, de noapte şi de ochi (n.r. anul acesta şi-a lansat prima cremă de zi) şi să călătoresc. Da, vreau să merg în mai multe vacanţe anul viitor, să văd cât mai mai multe insule – Bali, Maldive, Tenerife. Îmi mai doresc să merg mai des la sală, să fumez mai puţin şi să mănânc mai sănătos”, a spus Lora.

Prezentatoarea Ioana Maria Moldovan a avut un an prosper pe plan familial și s-a concentrat asupra fiului său, Andrei-Ioan.

„Anul 2019 mi-a luat, mi-a dat, dar mi-a şi lăsat. Încep 2020 în forţă şi o ţinem chiar din prima lună din petrecere în petrecere: pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, e ziua mea, a fiului şi a tatălui meu, apoi pe 13 ianuarie Andrei împlineşte 2 ani, iar pe 25 ianuarie bunica mea împlineşte 83 de ani. De la 2020 îmi doresc multă sănătate ca să le pot face pe toate, dar mai ales să duc la bun sfârşit un proiect nou, util şi interesant, realizat împreună cu Asociaţia CONIL (n.r. se ocupă cu integrarea în societate a copiilor atipici)”, spune prezentatoarea tv.

Aceasta va intra în noul an la Târgu Mureș, alături de familie și va ține cont de câteva supersiții pentru a avea un 2020 mai bun- „La cumpăna dintre ani am bani în buzunar şi nu uit să-mi pun în gând dorinţa pentru 2020. În prima zi nu arunc nimic din casă, nici măcar gunoiul, iar prima persoană care îmi trece pragul este obligatoriu bărbat”.

Bianca Drăgușanu se poate considera o femeie împlinită. Nu numai că acest an i-a adus succesul afacerii sale, dar aceasta are un copil superb, sănătos și un soț iubitor după care multe femei tânjesc. Frumoasa Bianca nu își dorește nimic mai mult decât ce are deja, este recunoscătoare peste măsură și declară:

„Eu îmi doresc doar sănătate şi înţelepciune. Am avut un 2019 greu, dar frumos. Nu regret nimic din ce-am făcut, iar pe cele rele le consider lecţii de viaţă. Nici nu ştiu unde voi petrece Revelionul, ultimul an din viaţa mea a fost cu schimbări de la o zi la alta, de la o oră la alta. Într-o oră puteam să trec prin 5 stări diferite. Dacă până anul trecut planificam riguros totul, acum las lucrurile să curgă .”

Marina Almășan își dorește să producă din nou Eurovisionul

De la anul 2020, Marina Almășan își dorește să călătorească mai mult, să scrie o altă carte și să își găsească mai mult timp pentru ea, fiul său și apropiații.

Până acum am scris 11 cărţi. Dacă reuşesc să scriu încă una în 2020, mai exact una pe an, m-aş bucura. Vreau şi anul acesta să văd locuri noi şi vechi, să fiu la fel de eficientă în atragerea unor susţinători financiari ai proiectelor mele şi emisiunea mea să aibă succes. Mi-am mai propus să ajung mai des şi la sală, să devin mai iscusită la calculator, că în prezent sunt cam dependetă de fiul meu.

Mi-ar plăcea să mai produc o dată Eurovisionul, pentru că îmi amintesc cu plăcere de victoria pe care am adus-o în ţară în 2010, cu Paula şi Ovi. Iar pentru fiul meu vreau să termine cu bine facultatea şi să-şi găsească un job bun” declară Marina.

La cumpăna dintre ani va fi acasă, cu familia, decizie motivată astfel: „Pentru un om care a călătorit atât de mult un an întreg, retragerea în sine şi în familie e cel mai frumos lucru pe care mi-l pot oferi de sărbători. Superstiţii în noaptea dintre ani am câteva, pe care le respect mai mult din amuzament: spre exemplu, să port ceva roşu, să răspund la telefon doar unui bărbat prima dată, sau să nu arunc gunoiul pe 1 ianuarie”.


Abonează-te pe

Citește și:

S-a împăcat cu iubitul de Crăciun, la un an după ce i-a dat papucii

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

Imagini INCENDIARE cu frumoasa Calina! Nepoata lui Petre Roman, cea mai sexy apariție de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată!

Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri