Andreea Balan si-a dus mama la New York sa-i cunoasca iubitul american


Andreea Balan este in culmea fericirii! Pana de curand, pe plan personal, blonda nu statea tocmai bine, insa, de cand l-a cunoscut pe american, parca lucrurile s-au schimbat.

 

De cand s-a despartit de Keo, Andreea pleaca tot mai des in mini – vacante. Asa l-a cunoscut si pe tanarul american, intr-o vacanta de cateva zile la Barcelona, unde fusese cu verisoara ei, Ligia.
S-a intors in tara, dar a continuat sa pastreze legatura cu el. Acum, de ziua ei, cantareata si-a luat bilet la avion pentru cursa de New York unde si-a dat intalnire cu verisoara Ligia, si, desigur, cu iubitul american.
Doar ca, solista si-a luat si mama cu ea. “Probabil Andreea si-a luat mama cu ea la New York ca sa-l cunoasca pe tanar… Andreea tine legatura cu acest baiat, s-au placut de la inceput, de cand s-au cunoscut. Nu stiu daca se va concretiza ceva, nu si-au facut planuri, ei vor ca lucrurile sa vina de la sine. Va sta la New York cateva zile pentru ca sambata seara, Andreea are concert.
Mama ei i-a facut o surpriza, s-a dus acasa la ea, la Bucuresti, si a asteptat-o cu un tort. Andreea nu era acasa, ci pe drum, se intorcea de la un concert. Dimineata au plecat impreuna spre aeroport”, ne-au declarat surse din anturajul Andreei.

De cand s-a despartit de Keo, Andreea pleaca tot mai des in mini – vacante. Asa l-a cunoscut si pe tanarul american, intr-o vacanta de cateva zile la Barcelona, unde fusese cu verisoara ei, Ligia. 

S-a intors in tara, dar a continuat sa pastreze legatura cu el. Acum, de ziua ei, cantareata si-a luat bilet la avion pentru cursa de New York unde si-a dat intalnire cu verisoara Ligia, si, desigur, cu iubitul american.Doar ca, solista si-a luat si mama cu ea. “Probabil Andreea si-a luat mama cu ea la New York ca sa-l cunoasca pe tanar… Andreea tine legatura cu acest baiat, s-au placut de la inceput, de cand s-au cunoscut. Nu stiu daca se va concretiza ceva, nu si-au facut planuri, ei vor ca lucrurile sa vina de la sine. Va sta la New York cateva zile pentru ca sambata seara, Andreea are concert. 

Mama ei i-a facut o surpriza, s-a dus acasa la ea, la Bucuresti, si a asteptat-o cu un tort. Andreea nu era acasa, ci pe drum, se intorcea de la un concert. Dimineata au plecat impreuna spre aeroport
”, ne-au declarat surse din anturajul Andreei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Enrique Iglessias şi-a pierdut tatăl! Bărbatul a murit de coronavirus!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri