Andreea Bălan, mărturisire dureroasă: „Mă bătea, așa făcea și tatăl lui”


Andreea Bălan și-a amintit un detaliu dureros din viața sa. Ce a dezvăluit vedeta din trecutul său, ani de zile a încercat să țină ascuns acest lucru.


In articol:

Andreea Bălan se află de mai bine de o lună acasă cu fetițele sale, iar George Burcea vine din când în când să le vadă pe micuțele Clara și Ella.

Despărțirea de George Burcea a fost una extrem de dureroasă, căci ani de zile și-a dorit o familie fericită și împlinită, să fie un exemplu pentru copii, mai ales că nu a avut o copilărie ușoară.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan a dezvăluit un amănunt dureros din viața sa. Vedeta a mărturisit că a fost bătută de către tatăl său, cu care a fost certată ani de zile. După ce a devenit mamă, Andreea s-a împăcat cu părintele său și l-a avut aproape în cele mai importante momente.

Citeste si: Andreea Bălan a spus adevărul despre Petrișor Ruge! „Împreună. E cel mai stabil din viața mea”

”De ce, tati?”

Andreea Bălan și-a amintit și un episod îngrozitor din viața ei, petrecut în urmă cu mult timp. A primit corecții fizice din partea tatălui său, mărturisind că a fost vorba despre ”o chestiune moștenită din generație în generație”.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț cu George Burcea: „Îmi lipsește...”

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am ințeles, pentru că așa făcea și tatal lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultura? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a spus Andreea Bălan acum câțiva ani, în cadrul unui interviu.

Andreea Bălan și George Burcea, în plin război

George Burcea își vede fetițele zilnic cu ajutorul fotografiilor și a filmulețelor trimise de către Andreea Bălan.

Citeste si: Am aflat ce face, noapte de noapte, Andreea Bălan de când i-a dat papucii lui George Burcea! E distracția asigurată în casa vedetei

„În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor.

El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat apropiați ai Andreei pentru impact.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan a spus adevărul despre Petrișor Ruge! „Împreună. E cel mai stabil din viața mea”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț cu George Burcea: „Îmi lipsește...”

Reacția halucinantă a lui George Burcea: „Am pile. Mi-am rezolvat dosarul!”

Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele: „Nu e ușor deloc”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine este Mircea Cîmpeanu | naștere, căsătorii, viață sportivă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri