Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele: „Nu e ușor deloc”


Ce a dezvăluit Andreea Bălan după ce George Burcea a venit zilele trecute în vizită la micuțele Ella și Clara. Ce a transmis artista în vlogul său.


In articol:

Andreea Bălan se află în izolare cu micuțele Clara și Ella de 20 de zile. Într-un vlog postat zilele trecute, vedeta a dezvăluit cum se descurcă acum cu cele mici și cine o ajută în această perioadă complicată, în care este în plin divorț cu George Burcea.

Din cauza pandemiei de corovnavirus, interacțiunea lui George Burcea cu fetițele a fost restrânsă, iar acesta a reușit să vină să le vadă pentru câteva ore în urmă cu câteva zile. În rest, Andreea Bălan s-a dedicat 100% creșterii fetițelor, pentru a nu simți prea mult absența tatălui și a faptului că nu pot ieși în parc sau la locurile de joacă.

Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele
Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele

Citeste si: George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore. Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte.

Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele
Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele

Citeste si: Reacția uluitoare a lui George Burcea, când a fost întrebat despre scandalul consumului de droguri: „Mi-am rezolvat dosarul”

Andreea Bălan a subliniat de nenumărate ori că prezența paternală în viața copiilor este esențială, mai ales că în adolescența sa aa vut mai multe discuții cu părintele său, Săndel Bălan.

Mai mult, artista se teme că fetele ei vor avea o altă traiectorie în viață, deoarece vor crește în absența noțiunii de familie.

Andreea Bălan, noi mărturisiri despre fostul soț! Artista a dat cărțile pe față

Andreea Bălan a fost acuzată în nenumărate rânduri că îl atacă pe fostul său soț, însă artista a răbufnit și a dat cărțile pe față.

Andreea Bălan a cedat, după ce a fost acuzată pe nedrept că îl atacă pe fostul său soț și a făcut noi mărturii șocante despre divorțul dintre ea și George Burcea. Solista a fost rezervată în declarații de-alungul timpului, mărturisind că își dorește ca fiicele sale să aibă o imagine frumoasă asupra părinților lor și deopotrivă a relației dintre aceștia.

Citeste si: George Burcea, atac crunt la adresa Andreei Bălan! "O făcătură ordinară"

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie, atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un aadult flămând, cu un gol constant în suflet, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești,” a fost mesajul transmis de Andreea, pe conturile sale de socializare.


Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea, atac crunt la adresa Andreei Bălan! "O făcătură ordinară"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante

Andreea Bălan, noi mărturisiri despre fostul soț! Artista a dat cărțile pe față

Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri