George Burcea, atac crunt la adresa Andreei Bălan! "O făcătură ordinară"


Andreea Bălan, atacată crunt de George Burcea! Actorul a vorbit în termeni duri despre căsnicia cu celebra solistă.


In articol:

Andreea Bălan şi George Burcea sunt în pragul divorţului deşi amândoi au povestit că au făcut eforturi să-şi salveze căsnicia. Din păcate însă, iubirea lor s-a transformat într-un război care se poartă, pe reţelele de socializare, pe youtube sau la televizor.

După ce frumoasa solista a povestit, detaliat, ce se întâmplă între ea şi tatăl fetiţelor, a venit rândul actorului să-şi spună punctul de vedere. A ales să o facă prin intermediul facebook-ului, unde şi-a atacat fosta parteneră de viaţă cu vorbe meşteşugite, în stilul lui caracteristic.

Citeste si: George Burcea, altă declarație controversată după despărțirea de Andreea Bălan. „Gata, doresc să vă anunț că...”

George Burcea, detalii şocante despre căsnicia lui! "O şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat"

"Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la tv doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului...Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină să fie doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului", a scris George Burcea.

Citeste si: Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!

Mai mult decât atât, actorul de 32 de ani le-a dat urmăritorilor lui un sfat pe care-l consideră extrem de important.

Citeste si: În plin divorț de George Burcea, Andreea Bălan îl face praf în câteva cuvinte! ”Un adult flămând, rătăcit prin viață...”

"Sfat: niciodată, dar niciodată să nu ameninţaţi pe cineva că-l puteţi distruge aşa cum aţi mai făcut-o cândva...Niciodată! Din interiorul acelui om va ieşi un crocobaur mare care se va lua la trântă cu voi. Şi nu va ieşi bine, indiferent câte conexiuni aveţi la nush ce nivel. Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine...", a mai declarat George Burcea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri