Andreea Ardelean de la Puterea Dragostei, în cele mai sexy ipostaze! Aşa arată prietena Andrei dezbrăcată! FOTO!


Andreea e una dintre cele mai liniștite concurente de la Puterea Dragostei. Până acum, prietena Andrei nu a avut discuții cu alte concurente.


In articol:

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, despre tânără s-a spus că este ”doar o nouă Andree” din show. Acum, în casă se află Andreea Pirui, Andra Volos și... Andreea Ardelean.

Frumușică și sexy, noua Andreea nu a reușit până acum, din păcate, să atragă atenția vreunuia dintre băieții de la Puterea Dragostei. Asta poate și pentru că prietena iubitei lui Bogdan Mocanu pare prea cuminte, prea serioasă, prea la locul ei.

Citeste si: Andreea Mantea a împlint 33 de ani! Ce dorință și-a pus de ziua ei: "Viața mea e pe repede înainte"

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” era frumușică foc la pubertate! Uite cum arăta pe când era doar o puștoaică! FOTO!

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Ei bine, în câteva poze postate în urmă cu ceva timp pe paginile ei de socializare, Andreea Ardelean apare în ipostaze sexy, senzuală, într-o rochie roșie ca focul, sau chiar în costum de baie, provocatoare.

Andreea Ardelean e singură, însă prietena ei, Andra Volos, și-a găsit iubit în casa de la Puterea Dragostei

Andreea Ardelean e încă singură la Puterea Dragostei, însă prietena ei, Andra Volos, a format un cuplu cu Bogdan Mocanu la scurt timp după intrarea ei în casă. Andra a atras privirile mai multor băieți încă de la început, pentru frumoasa brunetă, Jador chiar s-a certat cu Bogdan Mocanu. Până la urmă, cel din urmă a reușit să ajungă la inima Andrei, cei doi formând acum un cuplu. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri