Andreea de la Puterea Dragostei, gafă vestimentară! A fost taxată imediat: ”Ce ai făcut fata mea?”


Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a fost taxată dur de admiratori. Ce s-a observat într-o fotografie.


In articol:

Andreea Pirui, concurenta de la Puterea Dragostei, a fost taxată de admiratori pentru un simplu motiv! Blondina și-a făcut o fotografie în oglindă, însă a făcut o gafă! Concurenta s-a fotografiat cu două perechi de sandale cu toc diferite, una lăsându-i la vedere pielea piciorului, iar alta fiind închisă pe picior. Oamenii nu au ”iertat-o” deloc pe concurentă.

”Atunci când te duci la furat și nu reușești decât să furi doar câte un pantof. @Andreea Pirui ce ai făcut fata mea, a sunat alarma?🤭🤭🤭”, este mesajul care apare pe rețelele de socializare, într-un grup.

Andreea și Livian au încercat să formeze un cuplu la începutul sezonului 2 în casa Puterea dragostei. Cei doi păreau atrași unul de celălalt și nimic nu părea să le umbrească fericirea.

"Îmi place Livian, este frumos și carismatic", erau cuvintele blondinei în show-ul amoros. În același timp și bărbatul avea numai declarații siropoase la adresa Andreei. "Nu poți să nu o observi. Este interesantă ca femeie", spunea fiul lui Nelson Mondialul despre cea cu care, spera atunci, să facă un cuplu.

Livian s-a cuplat cu Bianca de la Puterea dragostei până la urmă

Din păcate, lucrurile aveau să se complice pe parcurs și, comportamentul libertin al Andreei a fost taxat de Livian, care a decis să nu mai continue o poveste în care nu se regăsea din punct de vedere al principiilor. Mai mult decât atât, încet, încet, a ales să își îndrepte atenția la Puterea dragostei către Bianca Comănici, cu care, acum, chiar are o legătură amoroasă în toată regula. ”Ea este femeie pe care o plac în acest moment, nimeni și nimic altceva nu mă mai interesează. Să facă fiecare ce vrea în competiție”, a spus tânărul.


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri