Andreea a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică. Tânăra este stewardesă şi s-a întors în ţară pentru că se simţea rău


Andreea Ștefania Papa a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Tânăra lucrează de trei ani pentru o companie aeriană cunoscută şi are un iubit care îi este alături în aceste clipe teribile. 

Andreea a decis să vină în România, luni, deoarece nu se simţea bine, iar când a ajuns la medic, a aflat o veste şocantă. Tânăra a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică și are nevoie de sânge pentru a putea supravieţui.

andreea stefania popa

Cei care vor să o ajute pot merge la orice centru unde se poate dona sânge şi trebuie să menţioneze numele ei şi numele spitalului în care este internată: Andreea Ștefania Papa, spitalul Fundeni-Bucuresti. Nu contează grupa de sânge sau RH-ul donatorului. 

“Femeia frumoasă din imagine agățată de gâtul logodnicului are nevoie de viață. Mai precis de sânge. Se numește Andreea Stefania Papa. De trei ani este însoțitor de zbor. Luni a venit în țară. Nu se simțea bine. Azi a descoperit că are leucemie acută mieloblastică. Are nevoie de sânge, în special masa trombocitară din sânge. Este internată la spitalul Fundeni din București.

Dacă cineva avea de gând să doneze sânge mâine iată o sugestie. Poate alții nu au de gând, dar vor prinde curaj până mâine.

Anul viitor vrea să se căsătorească. Azi vrea să trăiască. Aici profilul ei de facebook: https://www.facebook.com/stefi.andreea.p

Ionuț Varga este logodnicul: https://www.facebook.com/varga.ionutz“, este anunțul care a devenit viral pe rețelele de socializare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri