Anca Serea și Adi Sînă, detalii intime din dormitor. "Avem o saltea de calitate și un pat rezistent"


Anca Serea și Adrian Sînă formează unul din cele mai reușite cupluri din showbiz

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul din cele mai reușite cupluri din showbiz și au reușit să își construiască împreună o frumoasă familie.
Cu al șaselea junior al familiei pe drum, vedeta a povestit pe blogul ei cum reușește să mențină pasiunea în relația cu soțul, în ciuda numeroaselor sarcini casnice, dar și a altor proiecte din televiziune, care îi ocupă timpul.

„Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi. (…) Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber. (…) Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor.”, a mărturisit Anca Serea.

Deși casa lor este plină de copii, Anca Serea a stabilit un program bine pus la punct pentru fiecare, chiar și atunci când vine vorba de intimitate.

"Odată ce cresc (copiii) și înțeleg anumite noțiuni, îi învățăm ce înseamnă o ușă închisă și că trebuie să respecte spațiul personal (nu doar pe al nostru, ci și pe al fraților lor). (…) Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime. Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi.”, a mai spus ea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Pentru tine

Parteneri