Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”


Anca Serea trece prin clipe cumplite în sarcină. Vedeta a dezvăluit ce a pățit.

 

Anca Serea trece prin clipe cumplite. Însărcinată în opt luni, aceasta se resimte mai mult ca niciodată, iar cea de-a șasea sarcină se pare că i-a pus capac soției lui Adi Sînă.

Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, în ultimele săptămâni de sarcină.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen.", a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Dacă la ceilalți trei copii ai săi Adrian Sînă nu a avut curaj să stea în sala de nașteri, acum cântărețul vrea să încerce această experiență.

 

Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah. I-am pregătit hăinuțele, pătuțul, căruciorul. O să fie un bebe răsfățat, ca toți ceilalți copii ai noștri”, a mai declarat Anca Serea pentru click.ro.

Anca Serea a chemat de urgență ambulanța! De ce boală gravă suferă

Anca Serea se confruntă cu probleme grave în cea de-a șasea sarcină. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Din nefericire, vedeta se confruntă cu o anemie severă, dar, cu ajutorul medicilor, a reușit să o țină sub control.

Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri