Anca Neacșu divorțează de soțul ei turc. Care au fost motivele acestei decizii

anca neacsu relatie

Anca Neacșu și soțul ei, Serkan Yaman, formau un cuplu de mai bine de un deceniu. Recent, cei doi au ales să își urmeze viața pe căi separate.

Artista este foarte discretă când vine vorba de viața ei privată și nu a oferit prea multe detalii despre divorț.

Impresarul ei, Radu Baron, este cel care a mărturisit detalii despre situație.

Anca Neacșu a luat hotărârea despărțirii

anca neacsu divort

Citeste si: „Am vrea să ne mutăm aici”. Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună! Unde se află cei doi foști concurenți de la „Casa Iubirii”

Chiar dacă cei doi păreau fericiți împreună, Anca și Serkan au ajuns să pună punct relației lor de iubire.

Cea care a inițiat divorțul este chiar artista. Impresarul ei a oferit amănunte despre motivele destrămării mariajului.

Motivele pentru care Anca Neacșu l-a părăsit pe Serken Yaman

Vestea că cei doi divorțează este una surprinzătoare, deoarece Anca și Serken mărturiseau în urmă cu un an că își doresc un copil, semn că relația lor era una bună. Anca a ales să rămână rezervată cu privire la viața ei amoroasă.

Radu Baron a explicat că relația lor s-a răcit în timp, apărând diverse neînțelegeri.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

„Ca iubiți, a dispărut pasiunea.” Ce declară Radu Baron despre divorț

anca neacsu

Anca Neacșu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Divorțul anului în Italia! Francesco Totti și Ilary Blasi își spun adio

Impresarul artistei a spus că Anca și fostul ei soț au un divorț amiabil, pentru că între cei doi încă există respect. Cu toate că se înțeleg bine ca oameni, cei doi nu mai sunt potriviți ca iubiți.

„Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri”, a spus Radu Baron.

Citește și: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

În 2012, Anca Neacșu s-a căsătorit cu soțul ei, de origine turcă. Artista a preferat să nu se discute situația despre divorțul ei în presă, însă informațiile au ieșit la iveală. Anca spune că amândoi au căzut de comun acord, că este cazul să rupă relația. Pentru artistă urmează o perioadă încărcată, plină de proiecte pe plan profesional.

„Culpa este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”,  a declarat Anca Neacșu.

Citeste si: „Avea nevoie de toată atenția mea”. Sore, primele dezvăluiri după despărțirea de tatăl fetiței saleCitește și:

„Am putere să merg mai departe”. Cum arată Monica de la Angels după 20 de ani de la destrămarea trupei

Cum arată partenerul Danei Săvuică. Vedeta și-a refăcut viața după divorț

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies