„Am putere să merg mai departe”. Cum arată Monica de la Angels după 20 de ani de la destrămarea trupei

 Monica din trupa Angels

Monica din trupa Angels

Cu toate că au trecut 20 de ani de când nu mai face parte din trupa Angels, Monica Ene atrage în continuare toate privirile. Cum arată vedeta la 36 de ani și cu ce se ocupă?

La începutul anilor 2000, Monica Ene și Raluca Blejușcă făceau ravagii în industria muzicală și străluceau la propriu pe fiecare scenă unde cântau. Printre cele mai cunoscute piese de la ele se numără „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Anii au trecut, iar Monica Ene este în continuare în formă și, mai mult decât atât, are la activ o mulțime de proiecte foarte interesante, despre care a vorbit în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Ele sunt cele mai sexy vedete din România! Au trecut cu brio testul costumului de baie, chiar dacă au peste 50 de ani

 Monica din trupa Angels
Monica din trupa Angels[Sursa foto: Facebook]

Monica Ene: „Amintirea acestei trupe a fost si este mult prea frumoasă”

Aflată la mare împreună cu fetița ei în vârstă de 13 ani, Maria, vedeta a oferit un interviu jurnaliștilor de la Prima TV. Monica Ene recunoaște că perioada în care a fost parte din trupa Angels rămâne, în continuare, cea mai frumoasă din viața

ei.

„Ca în fiecare vară sunt prezentă la toate spectacolele de pe litoral. Spectacole pe care eu le prezint pentru că muzică nu mai fac de foarte mulți ani. Am preferat să rămân cu cele mai frumoase amintiri din perioada Angels pentru că nu mi-aș fi dorit să greșesc cu ceva. Amintirea acestei trupe a fost si este mult prea frumoasă și îmi doresc să rămân așa”, a declarat Monica Ene, potrivit sursei citate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În urmă cu ceva timp au apărut în spațiul public informații conform cărora Monica Ene și-ar fi dorit să activeze în continuare în industria muzicală, însă la vremea respectivă nu a oferit niciun detaliu. Acum, vedeta vine cu explicații și mărturisește că a ales televiziunea, asta pentru că i-a fost mai ușor în ceea ce privește programul.

„Viața personală m-a ținut destul de mult departe de muzică, de aceea am ales să fac televiziune și să prezint evenimente pentru că îmi era mai ușor în ceea ce privește programul. Și oamenii din industria aceasta sunt destul de complicați. Am preferat să rămân liniștită, chiar dacă mult mai retrasă de acest peisaj.

Sunt binecuvântată că am făcut parte din acel proiect pentru că Angels mi-a deschis pe parcursul timpului foarte multe uși.

M-a ajutat foarte mult până acum. Atunci aveam 13 ani, vârsta pe care o are fata mea, iar acum am împlinit 36 de ani. Nu am cum să nu fiu recunoscătoare pentru acea perioadă pe care am trăi-o și a rămas vie în amintirea mea”, a mai spus ea.

Citeste si: „Nu știu unde e înmormântat tata”. Monica Tatoiu, detalii despre relația pe care a avut-o cu părinții săi

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

 Monica din trupa Angels și fata ei
 Monica din trupa Angels și fata ei[Sursa foto: Facebook]

Monica Ene nu vrea să se recăsătorească

Fosta membră a trupei Angels a avut o relație de 8 ani cu un bărbat, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final în vara anului trecut. Vedeta mărturisește că a investit foarte mult în cuplu, motiv pentru care nu știe dacă mai are putere să înceapă altceva nou acum.

„Nu mă recăsătoresc.

Sunt o femeie singură, am terminat o relație de 8 ani, chiar anul trecut în această perioadă. O relație în care am investit foarte mult suflet și nu știu când voi mai fi pregătită pentru o nouă relație. Momentan mă bucur că sunt liniștită și, având-o pe Maria de mână, simt că am totul și am putere să merg mai departe”, a mai dezvăluit Monica Ene.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„Nu am luat niciun ban de pe urma hitului „De ce mă minți?”. Nu îl aveam pe George impresar.” De la ce a pornit cearta dintre Daniela Gyorfi și Liviu Guță

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies