Ana Maria Barnoschi a scapat de durerile de spate. “ Nu mai puteam sa dorm, a fost ingrozitor”!


Citeste declaratii exclusive despre modul miraculos in care s-a vindecat vedeta dupa zece luni de tratament!

In urma cu un an, Ana Maria Barnoschi se plangea de dureri mari de spate. “Nu pot sa ma mai ridic din pat, plang de durere”, se destainuia vedeta KanalD la vremea respectiva!

Disperata ca starile de rau se accentuau, Ana Maria a apelat la medicii unei clinici private de ortopedie si vertebralogie din Mogosoaia si a trecut pe un tratament intensiv! “Am facut elogantii si exercitii pentru spate si, incet, incet, am inceput sa imi revin! Acum, dupa zece luni de mers periodic la spital, sunt ca noua, ma simt foarte bine”, a spus Barnoschi.
Partenera lui Bursucu’ de la “Roata Norocului” a spus ca durerile de spate au lasat-o si pentru ca este un…pacient model!

“Ma  simt mult mai bine fata de anul trecut, in sfarsit, ma pot misca in voie, este minunat! Sunt un caz fericit, pentru ca, dincolo de procedurile medicale la care am fost supusa, am si respectat sfatul doctorului si rezultatele se vad. Am facut in jur de zece luni de tratament, iar acum, ma duc la clinica doar de intretinere, fiindca nu vreau sa pierd rezultatele pe care le-am inregistrat in privinta sanatatii. Nu am sa uit niciodata ca am venit la spital cu dureri mari, de nici nu mai puteam sa mai dorm, asa ca, voi continua sa urmez indicatiile specialistilor”, a conchis Ana Maria Barnoschi!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri