Amna și Lucian Barbu, ipostaze neașteptate în camera de la hotel, după ce au părăsit show-ul Survivor România!

amna a fost eliminata de la survivor
Amna și Lucian Barbu, ipostaze neașteptate în camera de la hotel, după ce au părăsit show-ul Survivor România!

Amna și Lucian Barbu, primii concurenți care au părăsit show-ul Survivor România, au fost surprinși în ipostaze inedite în camera de hotel.

Se pare că Amna și Lucian Barbu au trecut repede peste faptul că au fost nevoiți să părăsească show-ul Survivor România și au petrecut împreună ultimele zile în Republica Dominicană.

Cei doi se pregătesc să revină în țară după ce drumul lor în competiția Survivor România s-a încheiat. Amna și Lucian Barbu  s-au filmat în camera de hotel, fiind evident faptul că foștii concurenți se simt foarte bine împreună.

Deși au făcut parte din echipe diferite și au luptat practic unul împotriva celuilalt, cei doi par să fie legați de o prietenie strânsă, semn că Survivor nu este doar o competiție, ci o experiență complexă care poate crea legături neașteptate.

amna și lucian barbu în camera de hotel

Amna nu regretă plecarea din show-ul de supraviețuire, căci a trăit la maxim această experiență și a reușit să își depășească limitele, însă condițiile și dorul de băiețelul său au fost factorii care au determinat-o să cedeze.

Artista a fost votată în unanimitate de faimoși spre eliminare, iar publicul a decis ca Amna să revină acasă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mi-am depășit niște limite… Și am apucat să stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poți să faci este să comunici cu aproapele tau.

Colegii mei au devenit prietenii mei. Le mulțumesc celor de acasă că au înțeles că nu pot continua”   a declarat Amna, înainte de a părăsit Survivor.

Citeste si: Amna, prima concurenta eliminata de la „Survivor Romania”;  Razboinicul Lucian paraseste si el Republica Dominicana, un urma accidentarii suferite la genunchi, in cel de-al doilea joc pentru imunitate

Războinicul Lucian Barbu a părăsit competiția grav accidentat

lucian barbu a parasit survivor grav accidentat

Spre deosebire de Amna, Lucian Barbu a fost nevoit să părăsească show-ul de supraviețuire din cauza unui episod extrem de dureros. Războinicul regretă ieșirea din competiție, întrucât acesta consideră că ar mai fi avut multe de demonstrat, fiind unul dintre cei mai buni concurenți din echipa sa.

Citeste si: Ce ascunde Sorin Pușcașu, războinicul de la Survivor? Secretul lui e uluitor!

„În această seară avem doi concurenți care păresesc competiția Survivor România 2021. Primul concurent care părăsește competiția este cel care are cele mai puține voturi din partea publicului, al doilea care părăsește competiția o face din motive medicale și acesta este Lucian, din echipa Războinicilor. Lucian, în urmă accidentării tale ești silit să părăsești competiția”,  a spus acesta, imediat după părăsirea competiției.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mariana de la "Puterea Dragostei" a recunoscut totul! „Nu îmi e rușine să spun!"

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Jador și Simona Hapciuc de la Survivor România, noul cuplu din showbiz?! Cine l-a dat de gol pe artist?

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies