EXCLUSIV! Simona de la Puterea Dragostei a spus adevărul! Pe cine susține de la Survivor? „Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

simona braboveanu il sustine pe culita sterp la survivor
EXCLUSIV! Simona de la Puterea Dragostei a spus adevărul! Pe cine susține de la Survivor? „Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

Simona Braboveanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a vorbit în exclusivitate despre motivul pentru care îl susține cu Culiță Sterp la Survivor.

Simona Braboveanu este una dintre cele mai iubite concurente din primul sezon al show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Șatena nu a format un cuplu cu niciun concurent din Casa Dragostei, însă este binecunoscută povestea pe care a trăit-o alături de Culiță Sterp, pe care cei de acasă au urmărit-o cu emoție din fața televizoarelor.

Simona a declarat că a avut sentimente pentru faimosul de la Survivor, însă lucrurile nu au mers dincolo de o prietenie.

Cei doi nu au format un cuplu după ieșirea Simonei din Casa Puterea Dragostei, dar au rămas în relații bune.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că, dintre toți, îl susține pe Culiță Sterp în show-ul Survivor România și își dorește pentru el să câștige marele premiu.

Simona Braboveanu şi Culiţă Sterp
Simona Braboveanu şi Culiţă Sterp au flirtat la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a trăit o dramă! A povestit totul pentru fanii ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Dintre toți concurenții de la Survivor, eu îl susțin pe Culiță și îmi doresc să câștige, mai ales pentru că urmează să aibă un bebe și vreau să nu-i lipsească nimic. Îmi place foarte mult de iubita lui, îi văd împreună pe viață. Mă bucur că s-a potolit în sfârșit și că are și el o familie frumoasă”, ne-a povestit Simona.

„L-am urmărit pe Culiță la Survivor și mi se pare că se descurcă foarte bine, dă tot ce poate, dar după cum îl cunosc, cred că poate mai mult de atât”, a

adăugat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?

Culiță a spus de ce nu a putut rămâne cu Simona de la Puterea dragostei! ”Este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat”

simona braboveanu

Culiță Sterp a recunoscut adevăratul motiv pentru care nu a putut avea o relație cu Simona. Ruptura s-a produs din cauza diferențelor de gândire. 

„Am cunoscut-o pe Simona cât de cât în emisiune și am constatat că este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat, iar eu sunt genul de bărbat care nu dorește să fie condus într-o relație. În concluzie, nu îmi place așa, nu ne potrivim.

Nu mă regăsesc în tiparul de bărbat dorit de Simona…Am încercat mai mult, dar… Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil"", a declarat cântărețul  într-un live exclusiv la WOWbiz.ro.

 

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Comportamentul Alexandrei îi dă de gândit lui Patrick. Ce îl reține să se apropie de ea. „Parcă ceva mă ține, mă blochează, e ceva ciudat.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies