AMI lanseaza un nou videoclip, “Playa en Costa Rica”


AMI lanseaza un nou videoclip, “Playa en Costa Rica”

AMI lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Playa en Costa Rica”, alaturi de MediaPro Music.

 

“Noua mea piesa este o piesa de dragoste si vorbeste despre o fata care simte iubire si acea caldura exotica ca si cum ar fi pe o plaja din Costa Rica. ‘Playa en Costa Rica’ este produsa de Adi Colceru, alias David Deejay, in studioul DAV7, iar versurile imi apartin si consider ca ma reprezinta din toate punctele de vedere" a spus AMI.
Filmarile pentru noul videoclip au durat peste 24 de ore si au avut loc la Cazinoul din Constanta, in regia lui Florin Botea, cel care a regizat si “Otra vez” si “I promise you”.
“Videoclipul este o metafora, veti vedea tot felul de elemente si personaje care fac trimitere la locul pe care il visez. Totul e in imaginatia mea, dar la un moment dat acele imagini devin vii”, a explicat artista.
Cele sapte tinute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, Adrienne Couture si Dana Budeanu, iar de coafuri si machiaj s-a ocupat Claudia Musat.
“Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea sa le viziteze! Avand in vedere ca afara e inca vara si cald, mi-am imaginat cum ar fi sa petreci timpul cu persoana iubita sau, de ce nu, sa intalnesti dragostea intr-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a parut un loc potrivit. Sunt extrem de incantata de rezultat, e un clip foarte reusit, este exact ceea ce imi doream pentru piesa aceasta”, a incheiat AMI.
Puteti urmari aici videoclipul AMI – “Playa en Costa Rica”:

Noua mea piesa este o piesa de dragoste si vorbeste despre o fata care simte iubire si acea caldura exotica ca si cum ar fi pe o plaja din Costa Rica. ‘Playa en Costa Rica’ este produsa de Adi Colceru, alias David Deejay, in studioul DAV7, iar versurile imi apartin si consider ca ma reprezinta din toate punctele de vedere" a spus AMI.Filmarile pentru noul videoclip au durat peste 24 de ore si au avut loc la Cazinoul din Constanta, in regia lui Florin Botea, cel care a regizat si “Otra vez” si “I promise you”.

Videoclipul este o metafora, veti vedea tot felul de elemente si personaje care fac trimitere la locul pe care il visez. Totul e in imaginatia mea, dar la un moment dat acele imagini devin vii ”, a explicat artista.

Cele sapte tinute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, Adrienne Couture si Dana Budeanu, iar de coafuri si machiaj s-a ocupat Claudia Musat.

Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea sa le viziteze! Avand in vedere ca afara e inca vara si cald, mi-am imaginat cum ar fi sa petreci timpul cu persoana iubita sau, de ce nu, sa intalnesti dragostea intr-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a parut un loc potrivit. Sunt extrem de incantata de rezultat, e un clip foarte reusit, este exact ceea ce imi doream pentru piesa aceasta ”, a incheiat AMI.

Puteti urmari aici videoclipul AMI – “Playa en Costa Rica”:


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri