Amenajarea casei in note primavaratice - 11 sfaturi practice


Amenajarea casei in note primavaratice - 11 sfaturi practice

Senzatia placuta de libertate, de aer proaspat, inmiresmat de mirosul ierbii crude si a zambilelor inflorite, soarele arzator care ne zambeste cu drag din varful cerului – toate aceste trairi primavaratice pot fi transformate in parte integranta a vietii noastre.

 

Senzatia placuta de libertate, de aer proaspat, inmiresmat de mirosul ierbii crude si a zambilelor inflorite, soarele arzator care ne zambeste cu drag din varful cerului – toate aceste trairi primavaratice pot fi transformate in parte integranta a vietii noastre chiar inainte de venirea primaverii, prin intermediul catorva trucuri decorative simple si extrem de eficiente pe care le putem aplica in doar cativa pasi in decursul procesului de amenajare a casei.
– Intregul proces incepe – cum altfel? – cu incalzirea care, in acest caz, poarta denumirea de curatenie de primavara. Aceasta etapa presupune trierea si aruncarea obiectelor vechi si inutile, reconditionarea pieselor de mobilier defecte si inlaturarea prafului din cele mai ascunse colturi ale casei.
– Odata terminata curatenia generala de primavara vei descoperi ca intreaga locuinta pare mai luminoasa, mai aerisita si mai spatioasa si s-ar putea sa te inspire la o noua configurare a mobilierului.
Schimba locul canapelei din living, monteaza televizorul pe alt perete, alege o alta zona pentru locul de luat masa si vei vedea cum se va schimba atmosfera din intreaga casa dupa aceste modificari.
– Daca mutatul mobilei nu-ti surade, poti incerca inviorarea decorului aplicand urmatorul truc: plaseaza intr-unul dintre colturile indepartate ale livingului un obiect decorativ sau o piesa de mobilier intr-o nuanta intensa, vie: un fotoliu, o vaza mare, un ghiveci cu o planta de interior de mari dimensiuni sau un tablou supradimensionat.
Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/02/amenajarea-casei-in-note-primavaratice-11-sfaturi-practice/

Senzatia placuta de libertate, de aer proaspat, inmiresmat de mirosul ierbii crude si a zambilelor inflorite, soarele arzator care ne zambeste cu drag din varful cerului – toate aceste trairi primavaratice pot fi transformate in parte integranta a vietii noastre chiar inainte de venirea primaverii, prin intermediul catorva trucuri decorative simple si extrem de eficiente pe care le putem aplica in doar cativa pasi in decursul procesului de amenajare a casei.– Intregul proces incepe – cum altfel? – cu incalzirea care, in acest caz, poarta denumirea de curatenie de primavara. Aceasta etapa presupune trierea si aruncarea obiectelor vechi si inutile, reconditionarea pieselor de mobilier defecte si inlaturarea prafului din cele mai ascunse colturi ale casei.

– Odata terminata curatenia generala de primavara vei descoperi ca intreaga locuinta pare mai luminoasa, mai aerisita si mai spatioasa si s-ar putea sa te inspire la o noua configurare a mobilierului. Schimba locul canapelei din living, monteaza televizorul pe alt perete, alege o alta zona pentru locul de luat masa si vei vedea cum se va schimba atmosfera din intreaga casa dupa aceste modificari.

– Daca mutatul mobilei nu-ti surade, poti incerca inviorarea decorului aplicand urmatorul truc:
plaseaza intr-unul dintre colturile indepartate ale livingului un obiect decorativ sau o piesa de mobilier intr-o nuanta intensa, vie: un fotoliu, o vaza mare, un ghiveci cu o planta de interior de mari dimensiuni sau un tablou supradimensionat. 

Articol integral si imagini la: CasaDEX

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut

Roxana Buzoiu a dat-o în bară cu limba engleză. Ce gafă a făcut pe TikTok

Ardei iuţi bulgăreşti în oţet. Cum prepari această rețetă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri