Ambitia de fier a Gabrielei Firea! Cum a slabit primarul Capitalei de trei ori intre 15 si 22 de kilograme! Regimul ei a fost sever!


Primarul Capitalei a avut o ascensiune fulminanta in politica in doar patru ani.

 

Fosta vedeta de televiziune a dat dovada de tarie de caracter si de o ambitie fantastica intr-o lume dominata inca de barbati, iar trasaturile acestea se observa in orice activitate intreprinde politiciana.
Gabi Firea a avut o vointa iesita din comun si in lupta cu kilogramele in plus.  Primarul Bucurestiului a nascut de trei ori, in timpul sarcinilor protagonista noastra luand in greutate intre 15 si 22 de kilograme.
Ei bine, politiciana nu a disperat cum fac alte reprezentante ale Evei intr-o asemenea situatie, si a cautat sa gaseasca cea mai buna solutie. Nu s-a temut sa inceapa un regim sever, dar eficient, imediat dupa ce a primit acceptul medicului.
In 2012, dupa a doua nastere, Gabriela Firea a reusit sa scape de 22 de kilograme in doar trei luni. Primarul a urmat o dieta hipocalorica, cu mic dejun compus din fulgi de ovaz fin plus seminte de in cu iaurt, cu zero la suta grasime, pranzul era alcatuit din peste alb sau carne de curcan la gratar cu brocoli sau salata de cruditati, iar la cina branza cu nuca si putina miere. Trebuie mentionat ca ceaiul de soc, un detoxifiant excelent, nu a lipsit din dieta zilnica a fostei vedete de televiziune.

Fosta vedeta de televiziune a dat dovada de tarie de caracter si de o ambitie fantastica intr-o lume dominata inca de barbati, iar trasaturile acestea se observa in orice activitate intreprinde politiciana.

Dieta-minune tinuta de Beatrice Rancea! A slabit 18 kilograme in timp record!

Gabi Firea a avut o vointa iesita din comun si in lupta cu kilogramele in plus.  Primarul Bucurestiului a nascut de trei ori, in timpul sarcinilor protagonista noastra luand in greutate intre 15 si 22 de kilograme. Ei bine, politiciana nu a disperat cum fac alte reprezentante ale Evei intr-o asemenea situatie, si a cautat sa gaseasca cea mai buna solutie. Nu s-a temut sa inceapa un regim sever, dar eficient, imediat dupa ce a primit acceptul medicului.In 2012, dupa a doua nastere, Gabriela Firea a reusit sa scape de 22 de kilograme in doar trei luni. Primarul a urmat o dieta hipocalorica, cu mic dejun compus din fulgi de ovaz fin plus seminte de in cu iaurt, cu zero la suta grasime, pranzul era alcatuit din peste alb sau carne de curcan la gratar cu brocoli sau salata de cruditati, iar la cina branza cu nuca si putina miere. Trebuie mentionat ca ceaiul de soc, un detoxifiant excelent, nu a lipsit din dieta zilnica a fostei vedete de televiziune.

Meniul zilnic al Andei Adam! Vedeta este din ce in ce mai slaba!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri