„Am stat în spital o săptămână”. Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment. Ce a pățit artistul


Artistului i s-a făcut rău în timpul unui eveniment la care a fost invitat pentru a i se oferi un premiu. Care este starea lui de sănătate în aceste momente?


In articol:

Horia Moculescu a avut nevoie de ajutorul oamenilor din jur la ultimul eveniment la care a participat, asta pentru că i s-a făcut foarte rău. Celebrul compozitor a fost prezent joi, 21 iulie, la Gala Premiilor Revistei „Actualitatea Muzicală”.

Citeste si: „Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment

La puțin timp după incident, artistul a revenit și a primit Diploma de onoare „O viaţă dedicată muzicii uşoare româneşti”.

Acesta susține că starea de rău a venit din cauza căldurii pentru că în incintă erau nu mai puțin de 36 de grade.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventilator! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat celebrul compozitor, potrivit Antena Stars.

Citeste si: „Mă descurc foarte greu”. Aurel Pădureanu, aflat într-o situație disperată după ce a primit factura la energie electrică. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească artistul

Horia Moculescu a fost infectat cu Covid-19

În urmă cu doar câteva săptămâni, Horia Moculescu a fost testat pozitiv cu Covid-19. Artistul a fost și la spital, unde a primit îngrijiri medicale, medicii spunându-i că plămânii îi sunt afectați.

Chiar și așa, în aceste momente starea lui de sănătate este una bună.

„Este îngrozitor de cald, eu nu suport căldura! Stau cu aerul condiționat și cu ventilatoare. Nu sunt mai fragil, dar acum două săptămâni am făcut COVID. Am stat în spital o săptămână. Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat. M-am simțit, cum să vă explic, destul de ok, destul de în regulă. Am avut simptome de tuse, de oboseală. M-am internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș”, a povestit compozitorul.


Abonează-te pe

Citește și:

„Ogi a plâns”. Larisa Udilă, clipe de panică în vacanța din Turcia! Ce a pățit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

„Am rămas șocată”. Maria Lungu, despre declarațiile pe care le-a făcut Mircea Eremia

„Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri