„Am rămas șocată”. Maria Lungu, despre declarațiile pe care le-a făcut Mircea Eremia


Maria Lungu, șocată de faptul că Mircea Eremia a spus într-o emisiune televizată că este singur, în timp ce aceștia formau un cuplu.

Maria Lungu a rămas de-a dreptul șocată, după ce a aflat din presă că nu mai are o relație cu Mircea Eremia. Artistul a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că este singur, iar ei nu i-a venit să creadă. În cadrul altei emisiuni TV, Maria Lungu a menționat că a rămas fără cuvinte, în momentul în care a văzut ce a spus bărbatul cu care avea o relație.

Maria Lungu

Maria Lungu, despre declarațiile pe care le-a făcut Mircea Eremia

[Sursa foto: Facebook]

Maria Lungu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Mircea Eremia s-a despărțit de ea, după ce bărbatul a spus a menționat cu câteva zile în urmă că nu are o iubită și este un om singur.

Maria Lungu

Maria Lungu, despre declarațiile pe care le-a făcut Mircea Eremia

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Philip Albu, îndrăgostit de Maria Lungu? Frumoasa blondină l-a dat de gol: „Era gelos când vorbeam cu prietenul lui”| EXCLUSIV

 

Tânăra a rămas fără cuvinte și nu înțelege de ce a aflat în acest mod că bărbatul cu care avea o relație se consideră un om singur. În momentul actual, Maria Lungu își dorește să vorbească față în față cu el și să înțeleagă de ce a procedat în acest fel.

Citeste si: "Mă pregătesc să o cer de nevastă" Mircea Eremia și Maria Lungu formează un cuplu! Artistul dat tot din casă!| EXCLUSIV

 

Maria Lungu a spus că a rămas șocată și că de câteva zile nu a reușit să vorbească cu Mircea Eremia și că bărbatul a sunat-o, dar ea a refuzat să îi răspundă.

 

„Am rămas șocată de câteva zile, de fapt nu am reușit să vorbesc nici cu Mircea, m-a sunat, dar n-am vrut să-i răspund.

Efectiv s-a despărțit, noi aveam o relație mai diferită, era și la distanță. Am rămas șocată când am citit acele detalii și sper ca în curând să am o discuție cu el.  Îmi pare extrem de rău că n-a putut și n-a avut curajul să mă sune și să-mi spună mie personal și a ajuns să vorbească în presă despre asta. Probabil din cauza distanței, eu dacă mâine mă duc la București mă împac cu el”, a spus Maria Lungu.

Citeste si: Maria Lungu de la Puterea dragostei se iubește cu un bărbat celebru din România: „Vreau trei copii”

 

Care a fost motivul despărțirii dintre Maria Lungu și Mircea Eremia

Mircea Eremia locuiește în București iar Maria Lungu în Chișinău, iar din cauza faptului că relația lor era una la distanță, au fost puși în dificultate, iar gelozia nu a încetat să apară. Alături de Mircea Eremia erau prezente foarte multe domnișoare la evenimente sau petreceri, iar în jurul Mariei roiau bărbații, lucru ce îl deranja foarte tare pe acesta. Tânăra și-ar dori să se împace cu el și ar veni în România pentru a discuta și a lămuri situația.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„N-are băiatu’ iubită”. Mircea Eremia, dezvăluire cutremurătoare despre fosta iubită

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Maria Lungu de la Puterea dragostei l-a uitat definitiv pe Marinescu! Cu cine vorbește acum blondina

Maria Lungu de la Puterea dragostei se iubește cu un bărbat celebru din România: „Vreau trei copii”

Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară: „Am trecut de la agonie la extaz”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri