„Am slăbit 15 kilograme.” Florin Rusu, o nouă șansă la viață, după ce a fost victima farmecelor. Prin ce momente grele a trecut artistul


Florin Rusu, fostul concurent din casa Puterea Dragostei a trecut prin momente grele pe care a crezut că nu le va traversa vreodată. Artistul a avut stări foarte rele, iar în momentul în care a mers la medici, aceștia nu i-au dat niciun diagnostic.


In articol:

După ce a căutat foarte mult timp și a mers la preoți, și-a dat seama că e victima magiei negre.

Citește și: Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut

Florin Rusu, o nouă șansă la viață

Fostul iubit al Biancăi Pop, Florin Rusu, a trecut prin momente dificile, în urmă cu cinci luni, în momentul în care a reușit să se liniștească, după ce mai mult de un an a avut stări mai mult decât ciudate, s-a simțit foarte rău și a dat jos 15 kilograme.

Artistul a declarat, în cadrul unui interviu, ceea ce s-a întâmplat și de ce s-a confruntat cu simptomele respective.

În momentul în care a început să se simtă rău, a mers la foarte mulți medici, dar niciunul dintre ei nu i-au dat un diagnostic.

Florin Rusu cerut ajutorul preoților, iar atunci, după ce a mers la mai mulți, a aflat că de fapt este victima farmecelor și cineva și-a dorit să îi facă rău.

„Am avut o perioadă în care mă simțeam foarte, foarte rău, din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și psihic.

Am fost la o mulțime de medici, nu mi-au găsit absolut nimic, au zis că e totul ok, doar anxietăți, frici, dar am început să mă simt din ce în ce mai rău. Am căutat prin mai multe locuri, m-am dus și pe la preoți, unde dintre preoți mi-a zis că aș avea ceva făcut, eu care nu credeam în așa ceva niciodată”, a spus Florin Rusu, care de curând s-a împăcat cu Roxana Prințesa Ardealului.

În momentul în care a aflat că este victima magiei negre, s-a speriat foarte tare, iar atunci a încercat să găsească o soluție rapidă pentru a scăpa de stările groaznice cu care se confrunta.

Fostul concurent din casa Puterea Dragostei i-a cerut ajutorul unei prietene care se ocupă cu magia albă și care a venit cu o soluție pentru Florin Rusu.

„M-am dus la unu, la doi, trei, patru-cinci și toți mi-au zis același lucru, am rămas șocat de chestia asta. După care, am găsit o prietenă de-a mea din Ucraina, care s-ar ocupa cu magie albă, am zis să încerc și asta până la urmă că n-am nimic de pierdut”, a mai spus Florin Rusu.

Citește și: Bianca Pop, imagini halucinante de la Psihiatrie! "Îmi este rău!"

Florin Rusu a slăbit atunci 15 kilograme

După ce i-a cerut ajutorul prietenei lui, care se ocupă cu magie albă, artistul a început să își revină și viața lui a revenit la normal, cu toate că mai bine de un an s-a confruntat cu acele stări.

„Când a început femeia aceea să lucreze cu mine mi-am dat seama și am putut să destind dintre ceva paranormal și ceva normal, după ce mi-a făcut acele descântece și ce mi-a dat să fac, am început să mă simt din nou bine, să-mi meargă lucrurile așa cum trebuie”, a mai spus Florin Rusu.

Din cauza farmecelor, artistul a ajuns să slăbească 15 kilograme și nu mai putea să își vadă viața așa cum o făcea înainte.

„Până acum cinci luni am avut acele stări, dar în urmă cu un an și ceva, poate chiar doi an am început să mă simt rău. A durat ceva, m-am uscat pe picioare, am slăbit 15 kilograme în două săptămâni. Am fost la dezlegări, la preoți, la mănăstiri, dar femeia aceasta m-a ajutat foarte mult”,  a mai zis el, în cadrul unui interviu.

Citește și: Rusu de la Puterea dragostei se pregătește de nuntă! Cine l-a cucerit


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să-ți arăți disponibilitatea pentru o nouă relație

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Lili Sandu este însărcinată! Prima fotografie cu burtica de gravidă

Florin Rusu, prima reacție după ce Roxana Prințesa Ardealului a acuzat-o pe Bianca Pop: „Nu are de unde să își procure anumite substanțe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri