„Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei.” Cine este cel mai tânăr milionar din România. Povestea bărbatului este de-a dreptul uimitoare


Călin Donca este unul dintre cei mai tineri milionari din România și se bucură de o familie frumoasă și unită. Iată care este povestea uimitoare a bărbatului, care și-a construit un imperiu, chiar la marginea Brașovului.


In articol:

Pentru a deveni un om bogat este nevoie de foarte mult curaj, dar și de sacrificiu, după spusele lui Călin Donca, unul dintre cei mai tineri milionari de la noi din țară, care la nici 40 de ani și-a văzut visul împlinit și și-a construit un adevărat imperiu la marginea Brașovului.

Citește și: Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”

Cine este cel mai tânăr milionar din România

Bărbatul a avut-o mereu alături pe soția lui, chiar de la început. În momentul actual cei doi locuiesc într-o vilă de-a dreptul uimitoare, de peste un milion de euro și conduc bolizi de lux.

Cu toate acestea, ei consideră că cea mai mare avere sunt cei care copii pe care au vrut să îi crească singuri, fără niciun fel de ajutor.

În cadrul emisiunii „Asta-i România” Călin Donca și Orianda, milionarii care trăiesc într-o vilă luxoasă, la marginea Brașovului au povestit despre cum au ajuns în acest punct.

Cei doi nu au nici 40 de ani împliniți, dar au deja cinci copii și conduc o afacere cu un profit foarte mare în domeniul energiei, iar pe lângă aceste lucruri, dețin un parc auto, format din automobile scumpe, în valoare de peste

două milioane de euro.

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, a spus Călin Donca, in cadrul unui interviu pentru emisiunea Asta-i Romania.

Cine este cel mai tânără milionar din România

Cine este cel mai tânără milionar din România

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: ,,De aceea a și vrut să țină ascuns totul.” Care este adevărul despre nunta Cristinei Spătar cu logodnicul milionar

Ce a mai declarat Călin Donca despre averea lui

Cei doi au muncit foarte mult pentru a avea o asemenea avere și pentru a-și depăși condiția de oameni modești. Aceștia au luptat pentru ceea ce și-au dorit și au reușit să își clădească un adevărat imperiu, iar în momentul actual se află în top 500 cei mai bogați români.

„Personal, întotdeauna am știut că voi fi bogat! De asta am și tras de multe ori peste limita umană obișnuită, deoarece am observat că diferența între atunci și acum e doar o chestiune de timp și cu cât muncești mai mult cu atât timpul este mai scurt! Spre deosebire de copiii noștri, noi nu provenim dintr-o familie bogată și cred că este un avantaj deoarece fiecare dintre noi ne-am bucurat de fiecare treaptă, de fiecare moment de bucurie, de succes, de prima mașină, a două mașină, a treia mașină, prima locuința în care am stat. Îmi amintesc chiar acum că în Brașov când am venit noi dormeam la început pe o saltea pentru că locația unde am închiriat echipamentul pe un deal, ne-a zis, vreți va dăm fără mobilier și câteva saltele! Așa am început noi în Brașov!”, a mai spus Călin Donca.

Cine este cel mai tânără milionar din România

Cine este cel mai tânără milionar din România

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu. ”Trebuia să mă descurc de unul singur într-o țară străină.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Camelia Șucu. „De la tata am învățat să iubești și să arăți că iubești”

Ce înseamnă dacă visezi că te înșală iubitul. Are legătură și cu sentimentul de auto-vinovăție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri