“Am mai mult drept de a sta cu copilul.” Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț


Simina Loica și fostul ei iubit, Alex Zănoagă, au depus în cele din urmă actele de divorț. Aceștia au decis să se despartă acum ceva timp, urmând ca acum să divorțeze oficial.


In articol:

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, Simina Loica și Alex Zănoagă, au depus actele de divorțe. Ei nu mai formează un cuplu de ceva timp, foștii concurenți de la Kanal D decizând abia recent să divorțeze.

S-a aflat că Alex Zănoagă și Simina vor să divorțeze la judecătorie, astfel încât cei împuterniciți să acorde corect drepturile în creșterea fiului lor, Dominic, în vârstă de doar doi anișori. În acest mod nu vor exista discuții mai târziu despre foștii parteneri, după cum a declarat Simina.

“Am ales să fac prin judecătorie (nr. divorțul) pentru că așa am crezut că este cel mai bine, având în vedere că avem un copil.

Așa știu sigur că cineva știe să ne potolească dacă unul dintre noi exagerează, sau dacă eu am mai multă dreptate și mai mult drept de a sta cu copilul. Dacă mergeam la notar, mergeam cu ce vorbeam de acasă și semnam. Dar așa știu că nu facem de capul nostru sau că unul își pune ambiții. Mai ales că Alex și muncește. Și am zis că cel mai bine este să stea cu băiatul atunci când poate, nu că vrea să facă ambiție.”
a declarat Simina pentru o sursă de știri.

Citeste si: “Oamenii cresc unde sunt apreciați”. Alexandru Bobicioiu și Simina Loica au ajuns din nou la despărțire

Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a făcut Alex Zănoagă, după ce a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu. Fostul partener al Siminei Loica a decis să plece

Simina Loica este de părere că procesul va fi unul rapid

Totodată, Simina este convinsă de faptul că procesul în fața judecătorilor inițiat de ea și Alex Zănoagă se va termina extrem de rapid. Cei doi își doreau de mult timp să depună actele de divorț, așadar, acest lucru se va întâmpla destul de curând.

Alex Zănoagă a preluat inițiativa Siminei și a depus primul actele pentru divorț. Deși cei doi au încercat să repare relația cât de mult a fost posibil, au ajuns amândoi la concluzia că cea mai bună variantă este de a pleca fiecare pe drumuri diferite.

“Eu cred că o să se termine din primul proces. Și sper. El a băgat (nr. divorț), dar ne doream amândoi să divorțăm. Am încercat mai mult soluții. Am stat să facem frumos, să facem urât. Timp de un an și ceva am ajuns la concluzia că nu se poate și că nu ajungem, niciunde.Și atunci am ales să divorțăm.” a continuat Simina de spus.

Citeste si: “Cred că e însărcinată!” Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

Relația dintre Alexandru Bobicioiu și Simina Loica

Simina a făcut câteva declarații și despre actuala relație dintre ea și Alex Bobicioiu. Cei doi pare că se înțeleg bine, însă relația lor este abia la început. Mai mult decât atât, Alex Bobicioiu are 32 de ani, fiind mai apropiat de vârsta Siminei Loica, care are 29 de ani, ea dorind pe cineva mult mai matur.

“Suntem ok, ne înțelegem, foarte bine. Nu avem nici o problemă, sper să nici nu existe vreodată. Acum suntem la început, totul e bine și frumos și sper să rămână așa. Este și altă vârstă, Bobi are 32 de ani, poate gândește mai aproape de mine. Eu asta sper, asta mi-am dorit și asta caut.”, a mai declarat Simina.

Admiratorii Siminei nu au ezitat să o întrebe dacă are planuri de nuntă alături de Alex Bobicioiu. Aceasta a spus că nu s-a gândit momentan la acest lucru, însă nu exclude căsătoria pe viitor.

Citeste si: Duel între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu. Ce schimb de replici au avut

Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eu zic să îți vezi de drum și de viața ta”. Simina Loica, mesaj dur pe rețelele de socializare


Abonează-te pe

Citește și:

“Oamenii cresc unde sunt apreciați”. Alexandru Bobicioiu și Simina Loica au ajuns din nou la despărțire

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF

“Cred că e însărcinată!” Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri