,,Oricând, din nou, în cușcă.” Ce a declarat Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Alexandru Bobicioiu la gala RXF


Alex Bobicioiu a ieșit victorios din lupta cu Alex Zănoagă de la gala RXF, care a avut loc pe data de 27 septembrie 2022. În mediul online, mulți internauți ar fi pariat că cel câștigător va fi Alex Zănoagă.


In articol:

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” i-a aplicat o serie de pumni lui Alexandru Bobicioiu, la un moment dat, având fața plină de sânge.

Citeste si: “Cred că e însărcinată!” Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

Ce a spus Alex Zănoagă, după ce a pierdut în fața lui Bobicioiu

Cel care a judecat meciul a hotărât, în final, ca învingătorul să fie Alexandru Bobicioiu, acesta bucurându-se de victoria sa, alături de partenera sa de viață, Simina Loica.

Alex Zănoagă a vorbit  despre bătălia dintre el și actualul partener al fostei sale iubite, precizând faptul că este mulțumit de felul în care a reușit să îi țină piept lui Bobicioiu.

El a mărturisit că toată lumea i-a spus că ar fi meritat să câștige, iar până și el a fost surprins că a pierdut. Fostul partener al Siminei Loica consideră că Alex Bobicioiu a câștigat, deoarece el era prea pariat.

„Toată lumea mi-a spus că aș fi meritat să câștig. Și eu am fost surprins, vă zic sincer. Probabil a câștigat pentru că eram eu prea pariat. Eu l-am prins de multe ori, i-am aplicat mulți pumni. Cred că el a punctat când m-a pus jos. Acolo s-ar putea să fi câștigat. Sunt mândru că am reușit să duc la bun sfârșit meciul, mai ales că el nu făcea decât să stea la sol, fără să îmi aplice cine știe ce lovituri sau mă îmbrățișa. Orice făceam, el mă lua în brațe”, a declarat Alex Zănoagă pentru Fanatik.

După ce a fost întrebat dacă își dorește o revanșă, el a spus că ar intra oricând în cușcă cu el, dar din câte a înțeles, Alexandru Bobicioiu este cel care nu își dorește.

„Da, aș intra oricând, din nou, în cușcă cu el. Din câte am înțeles, el e cel care nu vrea. Am auzit că va avea o confruntare cu Ovi Neveu, apoi cică mai are pregătit un meci surpriză (n.r.: precizăm că învingătorul dintre cei doi beneficia de alte două meciuri, conform contractului semnat, în cazul de față fiind Bobicioiu)”, a mai spus Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă

Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „El e tată, dar are alt copil”. Alex Zănoagă, prima reacție după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu

Ce a mai declarat Alex Zănoagă despre o confruntare cu altă persoană

Fostul concurent din casa „Puterea Dragostei” a declarat că s-ar mai bate și cu alte persoane, deoarece a început să îi placă și promite că nu o să se lase de antrenamente.

„Cu siguranță! A început să îmi placă și promit că nu o să mă las de antrenamente. Chiar dacă nu voi mai fi în ring cu Bobi, eu sper să continui. Mă apuc foarte serios de kickbox. Eu, la final, nu mai aveam gaz. Simțeam că nu mai puteam respira. Cu toate astea, am zis că în a treia repriză trebuie să rămân în picioare orice ar fi. Creierul meu nu mai avea oxigen, nici nu mai vedeam bine, dar am rezistat”, a mai spus Alex Zănoagă.

El a declarat că Simina nu i-a spus nimic și că fiecare și-a văzut de treaba lui, după terminarea meciului și că nici cu Alexandru Bobicioiu nu a mai avut ce discuta.

„Nu s-a apropiat de mine. Fiecare și-a văzut de treaba lui după aceea. Nici cu Bobi nu aveam ce să mai vorbesc”, a mai spus el.

Alexandru Bobicioiu

Alexandru Bobicioiu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Ar trebui să mă retrag”. Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

„Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri