„Am luat decizia să ne despărțim.” Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman


În urmă cu trei ani, Ileana Sterp și Daniel Aloman au luat decizia de a-și uni destinele, iar în momentul actual sunt fericți și se iubesc la fel ca în prima zi.


In articol:

Pentru că deja au o relație de ceva timp, Ileana a mărturisit că relația ei cu Daniel i-a deschis ochii asupra unor lucruri, printre care și diferența foarte mare din punct de vedere al comportamentului care există între cel pe care îl iubește și tatăl ei.

Citește și: ”Nu m-am simțit deloc bine.” Ileana Sterp a povestit cum se simte în timpul celei de a doua sarcini

Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

Ileana Sterp este de părere că soțul ei are foarte multe calități, iar din momentul în care l-au cunoscut și-a dat seama că nu toți bărbații au aceeași atitudine pe care a avut-o tatăl ei față de copiii săi.

„Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa. Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei, poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta.

E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că altfel cum să știe persoana de lângă noi ”, a dezvăluit Ileana Sterp în cadrul unui interviu.

Citește și: „Gândul nostru va fi mereu la tine.” Ileana Sterp trece prin momente cumplite. Sora lui Culiță este în doliu

Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

[Sursa foto: Pexels.com]

Ce a mai dezvăluit sora lui Culiță despre partenerul său de viață

Ileana Sterp îl iubește sincer pe Daniel, iar din acest motiv a dezvăluit că pentru a fi într-o relație cu acesta, a trecut peste anumite convingeri.

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Întra-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă. La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt. Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât”, a mai spus aceasta.

Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, nouă infracțiune adăugată la dosar. Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

 


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Culiță Sterp va putea pleca din România! Magistrații, decizie de ultim moment

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri