Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova!


Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare momentul în care i-a acordat o sumă de bani lui Ștefan de la Craiova, care a ieșit în urmă cu puțin timp din pușcărie.


In articol:

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Deși este un cântăreț desăvârșit, foarte apreciat de oameni, acesta a dat dovadă de nenumărate ori că este o persoană cu suflet mare, care oferă ajutor financiar oricărui om la nevoie.

Astfel că, ultima persoană care a beneficiat de bunătatea manelistului a fost chiar Ștefan de la Craiova, care a ieșit din închisoare destul de recent.

Cântărețul l-a întâlnit pe Ștefan după o cântare pe care a avut-o în Craiova, așa că nu a putut trece indiferent pe lângă el. Artistul a scos o sumă mare de bani și l-a răsplătit pentru prestația muzicală pe care a făcut-o în stradă.

Înainte să urce pe scenă, Culiță Sterp l-a văzut pe Ștefan de la Craiova în fața clubului în care trebuie să cânte, moment în care i-a oferit 200 de lei. Mai apoi, Culiță l-a întâlnit a doua oară pe tiktoker după eveniment. În acel moment, artistul a scos un teanc de bani, din care i-a dat lui Ștefan de la Craiova încă 200 de lei după ce acesta i-a cântat artistului melodia care l-a consacrat.

„Iau un hotel să dorm și eu în seara asta, mă doare spatele. De când am ieșit din pușcărie nu mă mai droghez. Din banii pe care îi fac îmi iau mâncare. Să vă dea Dumnezeu fericire.”, a spus Ștefan de la Craiova când l-a întâlnit pe Culiță Serp.

„Să-și iei mâncare cu banii ăia, nu-ți mai lua din alea (n. r. substanțe interzise)”, i-a răspuns Culiță Sterp.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Ștefan de la Craiova, ajuns după gratii pentru furt

Ștefan de la Craiova a intrat la pușcărie în anul 2020, din cauza faptului că a jefuit o femeie, intrând peste ea în casă. Acesta a părăsit locuința femeii cu tot ce avea de valoare, bani și câteva perechi de adidași, din spusele fratelui său. Mai mult decât atât, Ștefan de la Craiova nu se află la prima faptă, fiind recunoscut de polițiști pentru antecedentele penale pe care le are la activ de ani de zile.

„Ce-a făcut? Da, frate, a intrat peste una în casă. A luat tot din casă, de vreo 30 de milioane, vreo 10 milioane, vreo trei perechi de adidași...”, a povestit unul dintre frații lui Ștefan.

Citește și: ”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: „O să avem un nepoțel.” Culiță Sterp a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Fanii au fost foarte curioși


Abonează-te pe

Citește și:

”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Mănâncă, dragă, mănâncă!” Iancu Sterp, afirmații neașteptate despre Denisa Coțolan în mediul online

„Să vină asistenta și poliția.” Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri