”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața
”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Ileana Sterp a vorbit în cadrul unui interviu despre o hotărâre luată, care i-a schimbat radical viața. Iată despre ce este vorba!

Ileana Sterp împreună cu familia ei au reușit să adune o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare. Deși sora lui Culiță Sterp e apreciată de o mulțime de oameni, nu multe persoane cunosc un lucru despre ea. Invitată în cadrul unei emisiuni, Ileana a discutat despre unul dintre cele mai frumoase momente: botezul.

Citește și: “Mănâncă, dragă, mănâncă!” Iancu Sterp, afirmații neașteptate despre Denisa Coțolan în mediul online

Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dani Mocanu a pus ochii pe iubita lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul în momentul în care a aflat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ileana Sterp, dezvăluiri despre cum le-a spus părinților ei că vrea să fie creștinată

Ileana Sterp și frații ei obișnuiau să meargă împreună, încă din copilărie, la biserica penticostală pentru a se ruga. Odată cu trecerea timpului, tânăra a menționat faptul că a dezvoltat o curiozitate și a dorit să afle mai multe informații privind divinitatea. Astfel, aceasta a început să studieze Biblia, iar mai târziu a decis să facă botezul, în perioada în care era adolescentă. Hotărârea i-a surprins pe cei apropiați, dar mai ales pe părinți.

Așadar, Ileana a dezvăluit că mama Geta a avut o reacție cu totul neobișnuită, și mai mult de atât, a vrut să îi dea o lecție.

"Cred că cel mai fain a fost când eu, personal, l-am cunoscut pe Dumnezeu. Eu și cei trei frați ai mei am început să frecventăm biserica penticostală, nu ne-am simțit pur și simplu atrași de biserica ortodoxă și e absolut normal să frecventezi o biserică unde simți pe Dumnezeu.

În timp eu am devenit foarte curioasă de tot ce se întâmplă acolo și mi-am dorit foarte mult să cunosc Biblia, să văd de ce, mereu întrebam, și ortodocșii îi mai întreb. Mergând cu vacile am început să studiez Biblia(...). Noi am început toți 4 să mergem la biserică și părinții nu aveau nimic împotriva noastră. Și mă gândeam eu că dacă voi avea de gând să fac botezul, nici așa nu o se să împotrivească.
E, n-o fost chiar așa. Tata pot să zic că nu știu dacă crede în ceva, el e așa, imun la tot ce înseamnă Dumnezeu, nu cred că e un om credincios. Nu am avut niciodată o discuție serioasă să-l întreb, în schimb mi s-a confirmat de multe ori că nu crede, făcea tot felul de glume proaste, nu pot să-l numesc ateu, dar... Mama ne-a dat educația asta, ne vorbea despre Dumnezeu și el dărâma cumva chestiile astea, dar nu m-au afectat în așa fel încât să nu-L mai caut pe Dumnezeu.
Atunci când eu am decis să fac botezul, el a fost imun, dar cumva zicea: 'Cum adică faci ce vrei tu?'. În schimb mama, la care nu așteptam sincer, a fost influențată de surori, neamuri, nu știu de ce lumea privește asta ca pe un lucru rău. Majoritatea ortodocșilor, când au auzit că eu vreau să fac botezul, întrebarea asta o primeam foarte des: 'Ai înnebunit?'. Totuși, nu se întâmplă nimic.
Familia nu mi-a fost alături. Singura, sora mea a participat la botez, și ea de departe, încât să nu văd. Botezul a fost la un râu, au fost multe încercări înainte. Mama a plecat de acasă. O soră a ei a zis: 'Trebuie să îi dai o lecție, că nu face ea ce vrea așa, pur și simplu!'. Zilele astea mama nu a dat niciun semn, noi nu știam de ea unde e, mă simțeam foarte vinovată. Era crunt, trecuse ziua botezului, care a fost magică și pot să zic că este cel mai bun lucru pe care eu l-am făcut și nu regret nicio secundă. Dar ziua următoare mă simțeam foarte vinovată pentru că erau atât de multe lucruri acasă pe care mama le făcea și mă simțeam vinovată față de frații mei, ei mă priveau pe mine cumva vinovată. Cred că a doua zi am aflat unde e mama, ne-am dus noi după ea. Eu am fost puțin mai rebelă, la fel cu și botezul, au fost multe împotriviri înainte, dar nu m-a făcut nimeni să dau înapoi."
, a povestit Ileana Sterp, în cadrul emisiunii amintite.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii- kanald.ro

Citește și: Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați- stirilekanald.ro

Citește și: Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii. Artistul, cerere pentru instanță

Cu toate astea, fiica cea mare a mamei Geta a declarat că familia ei a trecut destul de rapid peste acel moment, după ce au purtat o discuție mai serioasă.

"De obicei lucrurile în familia noastră se îndreaptă foarte repede. Orice lucru grav sau mai puțin grav se întâmplă, noi trecem foarte repede peste el. Discutăm foarte deschis unii cu alții. Nu mai țin minte exact. Am avut o discuție și i-am explicat ce simt eu și că asta mă face pe mine fericită și că mă împlinește pe mine pe plan spiritual.", a dezvăluit Ileana Sterp, în cadrul aceleiași emisiuni. Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Dani Mocanu a pus ochii pe iubita lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul în momentul în care a aflat

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies