Am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei." Ce face Loredana Groza cu veniturile din muzică

loredana groza venituri

Loredana Groza

Loredana Groza se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, cu mii de concerte sustinute, reusind să atragă de partea sa o mulțime de fani

De-a lungul timpului, Loredana Groza a trecut prin toate genurile muzicale, iar prestațiile ei artistice sunt printre cel mai bine plătite. Multi se întreabă in ce a investit artista câștigurile. Blondina a investit banii in propria imagine și nu se sfiește să recunoască faptul că cele mai mari cheltuieli le-a făcut pe pantofi. 

Loredana Groza: „Am investit aproape toți banii în pantofi”

Citeste si: Elena Băsescu a apelat din nou la chirurgul estetician! Cum arată acum fiica cea mică a fostului președinte

loredana groza operatii
Loredana Groza a vorbit despre banii pe care i-a investit in imaginea sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Ce se întâmplă mai departe nu o să vedeți” Cum s-a distrat Loredana Groza pe litoral

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, cântăreața s-a bucurat încă de la începuturile carierei sale de un succes răsunător în muzică, iar munca sa a fost mereu răsplătită prin venituri considerabile. Vedeta în vârstă de 52 de ani, nu se mândrește cu vreo afacere sau cu vreo achiziție imobiliară. Artista a investit banii în muzică și în felul in care arată pe scenă. De asemenea, a recunoscut că investește foarte mulți bani în pantofi, considerând ca este important felul in care se afișează in fata fanilor ei.

Și, cum imaginea unei dive cu cheltuială se întreține, vedeta a mărturisit că garderoba ei costă o avere. 

„Am investit aproape toți banii în pantofi. Chiar dacă e o vanitate să îți cumperi pantofi, în loc să îți cumperi hectare de teren sau, eu știu, vile la mare. Dar asta am făcut-o pentru că am investit în imaginea mea și în meseria mea. Am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei.

Respect foarte mult asta. Și nu pot să-i tratez, știu eu… să merg pe scenă, cum mă duc la sală.”, a declarat artista. 

Loredana Groza a făcut noi declarații despre operațiile estetice 

loredana groza
Loredana Groza a făcut de declarații despre veniturile ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Ăsta este secretul cel mai important!” Cum se menține Loredana Groza

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”- kanald.ro

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure- stirilekanald.ro

Artista a fost mereu in centrul atenției, iar aparițiile acesteia încă sunt intens comentate in ultima vreme. Nici mesajele răutăcioase nu au lipsit sa apară. Multi au pus transformarea ei pe seama operațiilor estetice la care ar fi apelat. Loredana Groza nu s-a dat la o parte si le-a răspuns acestora, spunând ca nu crede decât in “operații de sănătate”.

„Din fericire, nu cred decât în operații de sănătate, atunci când ești bolnav și ai nevoie.

De alte intervenții, eu cred că nu am nevoie. Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport.  

Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos.

Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor.”, a declarat artista. Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Loredana Groza, din nou criticată pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta de data aceasta: „Păcat de cariera ta”

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Ce operații estetice are LOREDANA GROZA. „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies