„Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile!” Ce sacrificii a făcut Ilie Năstase la începutul carierei sale

„Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile!” Ce sacrificii a făcut Ilie Năstase la începutul carierei sale
„Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile!” Ce sacrificii a făcut Ilie Năstase la începutul carierei sale

Ilie Năstase a vorbit, în urmă cu doi ani, despre cum arătau stadioanele la începul carierei sale și despre sacrificiile facute pentru tenis.

Ilie Năstase, un nume sonor în întreaga țară, atunci când vine vorba de lumea sportului, emblemă pentru tenisul românesc. Alături de Ion Țiriac, aceștia au dus numele sportului românesc mai departe și au împrțit încă de la început responsabilitățile acestei lumi a tenisului.

„El plătea jumate, eu jumate.” Cum făcea Ilie Năstase economii la începutul carierei sale

Citește și: „A trecut un an de când am vorbit.” Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține. Ce a declarat Charlotte despre tatăl său

Ion Țiriac
Ion Țiriac[Sursa foto: ProSport]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „N-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990. N-a fost la serviciu nicio secundă.” Ion Țiriac, pensie uriașă din partea statului român! Mihai Rusu, atac dur la adresa milionarului!

În cadrul unui interviu realizat de Dan Negru, în urmă cu doi ani, Ilie Năstase a vorbit despre începutul carierei sale alături de Ion Țiriac, cu care dormea în același pat, pentru

a putea face economii. Ce doi împărțeau totul egal, iar singura lor prioritate era cea a sportului.  Lucrurile s-au schimbat, iar de la băncile și stadioanele neacoperite, totul a ajuns acum să capete o altă formă în lumea tenisului.  „Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile. Dar asta pentru a face economii. El plătea jumate, eu jumate. A fost frumos. Se putea juca tenis și atunci.
Eu avesm 20 de ani și el avea 27. Toate stadioanele sunt acum acoperite. Înaintea noastră era totul mult mai sărăcăcios. Se juca cu pantaloni lungi, erau bănci, nu tribune.”
, a declarat Ilie Năstase.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Ce acuzații i-au fost aduse lui Ilie Năstase, în urma pensiei din activitatea militară

Ilie Năstase
Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

De la începuturile carierei în tenis, la vârsta de pensionare. Ilie Năstase s-a bucurat de o carieră de succes, însă, odată ajuns la vârsta la care să iasă din activitate, pensia de pe urma uniformei militare a stârnit controverse. Ilie Năstase a povestit, în urmă cu doi ani, faptul că a fost locotenent-colonel în rezervă și a făcut clarificări cu privire la veniturile sale. 

„Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară. Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială.
Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea. Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale.
M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația”
, a spus Ilie Năstase, în urmă cu doi ani.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„N-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990. N-a fost la serviciu nicio secundă.” Ion Țiriac, pensie uriașă din partea statului român! Mihai Rusu, atac dur la adresa milionarului!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies