„Am ajuns în București cu fix 40 de lei în buzunar”. Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Înainte de faimă, cântăreața a avut o perioadă în care a dus-o foarte rău cu banii și chiar ajunsese să fure din magazine! Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, piesele ei fiind apreciate atât de români, cât și de străini.

Este faimoasă, duce o viață lipsită de griji și își poate permite aproape orice, însă nu a fost întotdeauna așa. Înainte de celebritate, Lidia Buble s-a confruntat cu o situație financiară foarte dificilă și nu îi este rușine să recunoască! Iată ce a dezvăluit artista în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble, nevoită să „fure” din magazine pentru a avea ce mânca

Totul s-a petrecut la scurt timp după ce a ajuns pentru prima oară în București. Deși s-a angajat ca bonă, Lidia Buble avea mari probleme financiare și nu putea apela la nimeni, căci toți cei apropiați erau departe, la Deva, orașul ei natal.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. (...)Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citeste si: Lidia Buble s-a fotografiat complet nemachiată! Cum arată artista când nu se află pe scenă

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble: „Prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine”

Cântăreața a recunoscut că uneori, de foame, apela la gesturi disperate, mâncând pe ascuns în supermarket. Nu avea bani nici de chirie sau pentru mijloacele de transport în comun, recunoscând că „acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine.

Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.Citește și:

Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies