„Am ajuns în București cu fix 40 de lei în buzunar”. Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate


Înainte de faimă, cântăreața a avut o perioadă în care a dus-o foarte rău cu banii și chiar ajunsese să fure din magazine! Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta


In articol:

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, piesele ei fiind apreciate atât de români, cât și de străini. Este faimoasă, duce o viață lipsită de griji și își poate permite aproape orice, însă nu a fost întotdeauna așa. Înainte de celebritate, Lidia Buble s-a confruntat cu o situație financiară foarte dificilă și nu îi este rușine să recunoască! Iată ce a dezvăluit artista în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble, nevoită să „fure” din magazine pentru a avea ce mânca

Totul s-a petrecut la scurt timp după ce a ajuns pentru prima oară în București. Deși s-a angajat ca bonă, Lidia Buble avea mari probleme financiare și nu putea apela la nimeni, căci toți cei apropiați erau departe, la Deva, orașul ei natal.

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar.

(...)Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citeste si: Lidia Buble s-a fotografiat complet nemachiată! Cum arată artista când nu se află pe scenă

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble: „Prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine”

Cântăreața a recunoscut că uneori, de foame, apela la gesturi disperate, mâncând pe ascuns în supermarket. Nu avea bani nici de chirie sau pentru mijloacele de transport în comun, recunoscând că „acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”.

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind...

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Lidia Buble și Harlys Becerra, despărțiți definitiv! Ce s-a întâmplat după ce s-au întors din vacanță: „Aș prefera să rămână...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri