Alina Pușcaș coronavirus. Faimoasa prezentatoare a fost infectată cu noul virus


Alina Pușcaș coronavirus. Frumoasa prezentatoare TV a fost infectată cu noul coronavirus, deși a petrecut perioada de izolare în afara Bucureștiului, din teama de a nu lua COVID-19.


In articol:

Alina Pușcaș coronavirus. Vedeta TV și-a petrecut perioada de izolare departe de forfota urbană și, deopotrivă, de amenințarea virusului care a pus pe jar întreaga planetă. Cu toate acestea, se pare că sacrificiile făcute de familia prezentatoarei nu au fost suficiente, având în vederfe că, ironic, Alina Pușcaș s-a infectat tocmai la filmări.

Citeste si: Alina Pușcaș a dat vestea! „Aș vrea un băiat...”

alina-puscas-coronavirus
alina-puscas-coronavirus

În prezent, frumoasa bruneă este internată într-un cort al Spitalului Militar ROL 2, amenajat în cadrul Institutului Ana Aslan din Otopeni. Deși a încercat să își mențină optimispul și să treacă peste stările și trăirile care o încearcă, Alina Pușcaș a rămas, în mod evident, cu un gust amar în urma acestei experiențe prin care a fost nevoită să treacă.

Alina Pușcaș coronavirus. Primele declarații ale frumoasei vedete TV

Înainte să se interneze, Alina Pușcaș a mărturisit că perioada de izolare a ajutat-o să redescopere natura și să se întoarcă la valorile cu care a copilărit, la naturalețea și simplitatea vieții. Mai mult decțt atât, frumoasa prezentatoare TV a explicat că oamenii greșesc, jucându-se „de-a Dumnezeu” și că își fac rău, prin faptul că nu se tem de nimic, nici măcar de virusul care a decimat zeci de mii de oameni.

Citeste si: Primele imagini cu Alina Pușcaș, după căsătoria secretă! Când ești mamă cu trei copii, luna de miere o petreci în parc!

alina-puscas-coronavirus
alina-puscas-coronavirus

”Cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut pentru noi în izolare a fost să plecăm din Bucureşti la munte şi să reîntâlnim, să redescoperim natura aşa cum se pare că am mai făcut-o numai în copilăria mea.

Cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în urma acestei perioade…

Nu ştiu dacă pot vorbi despre o lecţie anume, dar pot spune că această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii şi cât de uşor se poate distruge o lume frumoasă în câteva zile… Cât rău îşi poate face omul singur, jucându-se „de-a Dumnezeu”” a mărturisit Alina Pușcaș pentru VIVA!

Citeste si: Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme


Abonează-te pe

Citește și:

Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA! Prima imagine cu burtica!

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!

Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena arată criminal!

Bianca Rus stă singură în casă! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri