Alina Pușcaș coronavirus. Faimoasa prezentatoare a fost infectată cu noul virus


Alina Pușcaș coronavirus. Frumoasa prezentatoare TV a fost infectată cu noul coronavirus, deși a petrecut perioada de izolare în afara Bucureștiului, din teama de a nu lua COVID-19.


In articol:

Alina Pușcaș coronavirus. Vedeta TV și-a petrecut perioada de izolare departe de forfota urbană și, deopotrivă, de amenințarea virusului care a pus pe jar întreaga planetă. Cu toate acestea, se pare că sacrificiile făcute de familia prezentatoarei nu au fost suficiente, având în vederfe că, ironic, Alina Pușcaș s-a infectat tocmai la filmări.

Citeste si: Alina Pușcaș a dat vestea! „Aș vrea un băiat...”

alina-puscas-coronavirus
alina-puscas-coronavirus

În prezent, frumoasa bruneă este internată într-un cort al Spitalului Militar ROL 2, amenajat în cadrul Institutului Ana Aslan din Otopeni. Deși a încercat să își mențină optimispul și să treacă peste stările și trăirile care o încearcă, Alina Pușcaș a rămas, în mod evident, cu un gust amar în urma acestei experiențe prin care a fost nevoită să treacă.

Alina Pușcaș coronavirus. Primele declarații ale frumoasei vedete TV

Înainte să se interneze, Alina Pușcaș a mărturisit că perioada de izolare a ajutat-o să redescopere natura și să se întoarcă la valorile cu care a copilărit, la naturalețea și simplitatea vieții. Mai mult decțt atât, frumoasa prezentatoare TV a explicat că oamenii greșesc, jucându-se „de-a Dumnezeu” și că își fac rău, prin faptul că nu se tem de nimic, nici măcar de virusul care a decimat zeci de mii de oameni.

Citeste si: Primele imagini cu Alina Pușcaș, după căsătoria secretă! Când ești mamă cu trei copii, luna de miere o petreci în parc!

alina-puscas-coronavirus
alina-puscas-coronavirus

”Cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut pentru noi în izolare a fost să plecăm din Bucureşti la munte şi să reîntâlnim, să redescoperim natura aşa cum se pare că am mai făcut-o numai în copilăria mea. Cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în urma acestei perioade…

Nu ştiu dacă pot vorbi despre o lecţie anume, dar pot spune că această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii şi cât de uşor se poate distruge o lume frumoasă în câteva zile… Cât rău îşi poate face omul singur, jucându-se „de-a Dumnezeu”” a mărturisit Alina Pușcaș pentru VIVA!

Citeste si: Alina Pușcaș, implanturile cu silicon i-au adus mari probleme


Citește și:

Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA! Prima imagine cu burtica!

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!

Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena arată criminal!

Bianca Rus stă singură în casă! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Ce să faci imediat dacă îți muști limba sau îți spargi un dinte? Sfaturile medicului Adrian Mina

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

10 alimente care reduc tensiunea arterială! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri