Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena arată criminal!

Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena arată criminal!

Toată România o știe pe Andreea Tonciu însă puțini sunt cei care o cunosc pe sora mai mică a vedetei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Lorena Tonciu e bombă sexy la cei doar 20 de anișori încă neîmpliniți. Blonda este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și la vârsta ei este deja o clientă fidelă a cabinetelor de chirurgie platică.

Asta pentru că Lorena nu a arătat mereu așa. Tânăra și-a mărit bustul, și-a umflat buzele și și-a tăiat nasul, la același medic turc la care a apelat și sora ei mai mare.

Eforul a meritat însă pe deplin: blondina face acum ravagii în cercurile mondene ale Capitalei. Pentru moment, Andreea i-a furat toată gloria, însă Lorena vine tare din urmă: tranfosmarea ei spectaculoasă din ultimii ani a dat naștere unor articole prin presa de specialitate.  

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Citeste si: Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV cu vedeta "Bravo, ai stil!- Celebrities"

Citeste si: Andreea Tonciu, dezbrăcată pe instagram! Imaginea controversată a momentului!

Andreea și Lorena se înțeleg foarte bine iar bruneta e cea care i-a recomandat surorii ei să apeleze la operații. ”Având în vedere că și eu am avut problema aceasta cu rinoplastia, de ce să nu încerce și ea? Din punctul meu de vedere, i-aș face nasul, buzele și sânii.

Vă dați seama că așa slăbuță cum este ea, dar cu nasul mai mic, sânii și buzele mai mari, ar fi o păpușică. Are și pretenții, chiar și pe Facebook-ul meu îmi scriu băieții și mă întreabă de ea”, spunea Andreea Tonciu cu câțiva ani în urmă.Citește și:

Trenduri în Modă toamna aceasta: Ce haine sunt la modă

Tendințe în Coafuri pentru toamna aceasta: tunsori la modă

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies