Alina Eremia: „Sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap”


Alina Eremia, artistă Global Records, a avut parte de un an intens, cu multe lansări de piese care au ajuns în topurile celor mai importante radio-uri comerciale din România.


In articol:

Frumoasa Alina Eremia este în plin moment de ascensiune al carierei sale, muncește foarte mult, iar acest lucru se vede. De la ședințe foto, până la apariții publice și filmarea noilor videoclipuri, artista aflată mereu pe drumuri, a găsit totuși timp să rezolve un aspect îndelung amânat.

Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat
Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat

Citeste si: Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Alina Eremia s-a operat!

 Așadar, anul acesta frumoasa blondină a reușit să își facă timp pentru ea și a eliminat o problemă medicală, prezentă în viața ei de foarte mult timp. După operația care vizează deviația de sept, aceasta declară că se simte foarte bine și, totofată, este foarte fericită.

„La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviatie de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul,” a menționat Alina Eremia.

Citeste si: Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o curcă" FOTO!

În 2020, Alina și-a setat rezoluții clare

Pentru anul 2020, Alina Eremia are planuri mari: „Îmi doresc ca focusul meu să fie împartit în mod egal, asupra mea, a felului în care mă dezvolt și asupra muzicii, care nu m-a dezamăgit niciodată. Urmează să revin în studio, pentru că am multe idei care s-au strâns în perioada asta, și sper să se materializeze într-un album anul acesta!”

Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat
Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat

Citeste si: Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită! Uite ce le-a unit pe viaţă!

Artista se pregătește de lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” pe 23 ianuarie 2020. Trailerul promite o poveste misterioasă de iubire pusă în scenă de echipa NGM Creative: Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DOP) și poate fi vizionat aici:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_QZZZRY46GQ&feature=youtu.be


Abonează-te pe

Citește și:

Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită! Uite ce le-a unit pe viaţă!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Irina Rimes se transformă în extraterestru în cea mai jucăușă piesă de pe albumul „Cosmos”: „24:00”

Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri