Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o curcă" FOTO!

Iulia Albu a
Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o curcă" FOTO!

Iulia Albu a desfiintat-o pe Alina Eremia. Uite ce a spus despre una dintre tinutele purtate de artista.

 

Iulia Albu are foarte multe "cliente" la rubrica ei celebra, "WOW" sau "Bau" întrucât in trecutul apropiat au avut loc doua evenimente ofertante, unde vedetele au facut o adevarata competitie pe covorul rosu.

Genti de mii de euro, pantofi de designer, coafuri de coafuri...Ce mai, doamnele şi domnişoarele invitate au dat senzaţia că s-au pregătit temeinic pentru aceste sindrofii monede.

Celebrul fashion editor a analizat cu atenţie vestimentaţia, accesorizarea, dar şi atitudinea divelor autohtone, iar una dintre persoanele publice care de această dată si-au atras criticile aspre ale Iuliei a fost

frumoasa Alina Eremia.

Cantareaţa e sexy, e simpatica, talentata si are un succes nebun la public, dar cand vine vorba despre tinuta o lasam pe Domnita de Alba sa comenteze, ca noi, sincer, chiar nu ne pricepem.

Iulia Albu a desfiintat-o pe Alina Eremia. "Pana acum nu am cunoscut nicio curcă relaxată"

" Nu înţeleg de ce Alina Eremia insistă să arate ca o curcă.

Să ne înţelegem, ador curcile, însă estetica capului mic (Da, este, nu, nu se pune virgulă!)  combinat cu fundul mare, nu este neapărat una dezirabilă în acest moment istoric. Aş fi profund recunoscătoare dacă s-ar termina această insistenţă cu “Balmainismele” şi “Balenciagismele” de Dâmboviţa. Dresurile sunt prea groase şi niciodată purtabile cu sandale. Îmi plac însă make-up-ul şi părul şi atitudinea relaxată, deşi vă mărturisesc că, până în acest moment, nu am cunoscut nicio curcă relaxată.
Este adevărat că eu prefer găinile… totuşi
", a scris Iulia Albu pe site-ul ei iuliaalbu.com.

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Atenţie, români! Trecem la ORA de IARNĂ

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Europa, lovită de două valuri de aer polar în următoarele zile. Când scăpăm de FRIGUL ARCTIC în România

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies