Alina de la Exatlon, criticata pentru nominalizarea lui Ionut! De ce a fost acuzata de fanii Razboinicilor


Alina de la Exatlon l-a nominalizat in emisiunea de luni pe Ionut, care ar putea astfel sa fie eliminat.

Nominalizare socanta facuta de Alina in Arena din emisiunea Exatlon din 26 februarie. Alina, care a avut imunitate datorita punctelor acumulate saptamana trecuta, a avut dreptul sa faca si o nominalizare din cele trei, iar ea a rostit numele lui Ionut.

Ionut are insa multi fani, este considerat unul dintre cei mai buni concurenti de la Razboinici si putini au inteles nominalizarea Alinei. Chiar daca atat sotia lui Ionut, cat si Radu, fostul concurent de la Exatlon, au spus aseara la WOWbiz ca nominalizarea sportivului ar putea sa faca parte dintr-o strategie a echipei, care o vrea eliminata pe Anca, au existat persoane care au criticat-o pe Alina.

Alina de la Exatlon este atacata in mesaje de fani pentru ca l-a nominalizat pe Ionut

Pe Facebook multi fani ai emisiunii o critica pe Alina si spun ca aceasta incearca sa elimine concurentii puternici pentru ca sa nu aiba adversari buni atunci cand se va ajunge la probele individuale.

“Cum ai putut sa-l nominalizezi pe cel mai bun? Datorita lui ai mancat, ai fost in casa? Ce a fost in mintea ta?”, suna mesajele fanilor Exatlon.

“Nu-mi vine a crede cu ce nosalanta a fost nominalizat Ionut ,care e inima echipei.Se vede cu cata inversunare lupta Ionut, e in stare sa manance pamantul”, suna un alt mesaj.

Altii sunt insa mult mai duri cu Alina, pe care o cred capabila sa-si dea afara cei mai buni coechipieri, care ii vor deveni mai tarziu adversary. “Alina vrea sa elimine pe cei mai buni se pregateste pentru lupta individuala, este cea mai perversa alaturi de celalalt (n.r. Alex Moraru) care a facut atata scandal, dar cand a intrat in joc a facut un r....t mare. Acesta vrea sa faca pe liderul”.

Sursa: WOWBiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Puterea dragostei 17 august. Motivul halucinant pentru care Jador se ceartă cu Bogdan Mocanu: "Cum să-mi spui tu mie, mă, că eu nu mă compar cu tine?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri