Alimentele care nu ar trebui tinute niciodata in frigider


Exista alimente care trebuie depozitate in frigider, pentru a le mentine intr-o stare buna si a le consuma ulterior fara nicio teama, insa, exista produse alimentare pe care oamenii le depoziteaza la rece, in frigider, desi acest lucru le face mai mult rau decat bine.

1. Multe persoane obisnuiesc sa puna painea in frigider, crezand ca ea se va pastra proaspata si buna. Este complet neadevarat. Racoarea si umezeala din frigider nu vor face altceva decat sa accelereze procesul de aparitie a mucegaiului, iar painea se va intari, in loc sa ramana moale si pufoasa.

 

2. Ceapa este de asemenea o leguma care trebuie pastrata la temperatura camerei, intr-un loc fara soare si fara umiditate. Depozitarea cepei in frigider conduce la dezvoltarea mult mai rapida a bacteriilor proprii acestui aliment. De asemenea, este foarte important ca ceapa sa fie pastrata in coaja ei originala.

 

3. Rosiile cherry sunt pastrate, de obicei, in frigider chiar in comert. Totusi, rosiile cu adevarat naturale trebuie pastrate la temperatura camerei pentru ca altfel isi vor schimba imediat textura si aspectul.

 

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri