Alimentele care iti taie pofta de dulce! Consuma-le mai des dupa sarbatori!

Alimentele care iti taie pofta de dulce! Consuma-le mai des dupa sarbatori!
Alimentele care iti taie pofta de dulce! Consuma-le mai des dupa sarbatori!

Avem la indemana o serie de alimente gustoase pe care le-ati adaugat sigur pe lista de cumparaturi in nenumarate randuri.

 

Ovazul: e micul-dejun ideal pentru ca da repede senzatia de satietate si tine de foame. Ovazul are sase grame de proteine la suta de grame si e bogat in fosfor, potasiu, seleniu, magneziu si fier. Ne protezeaza sistemul cardiovascular: un studiu al American Journal of Lifestyle Medicine concluzioneaza ca reduce colesterolul si riscul de boli de inima.
Perele: contin pectina si ca si merele absorb foarte multa apa. Ajuta digestia, scad colesterolul si regleaza absorbtia zaharului. De asemenea, coaja perele contine antioxidanti.
Varza de Bruxelles: este bogata in fibre si ne tine satui citeva ore bune. Ajuta la detoxifierea organismului si este anti-cancerigena. La aburi, fiarta, rumenita usor – atentie, nu o preparati termin timp indelungat. Îsi va pierde valoarea nutritionala.
Portocalele: excelenta sursa de vitamina C, A, B-complex, potasiu si calciu.
Stiti stratul alb de sub coaja? Nu il decojiti, consumati-l. E bogat in pectina si vitamin C.
Sursa: elacraciun.ro

Ovazul: e micul-dejun ideal pentru ca da repede senzatia de satietate si tine de foame. Ovazul are sase grame de proteine la suta de grame si e bogat in fosfor, potasiu, seleniu, magneziu si fier. Ne protezeaza sistemul cardiovascular: un studiu al American Journal of Lifestyle Medicine concluzioneaza ca reduce colesterolul si riscul de boli de inima.



Perele: contin pectina si ca si merele absorb foarte multa apa. Ajuta digestia, scad colesterolul si regleaza absorbtia zaharului. De asemenea, coaja perele contine antioxidanti.

Varza de Bruxelles: este bogata in fibre si ne tine satui citeva ore bune. Ajuta la detoxifierea organismului si este anti-cancerigena. La aburi, fiarta, rumenita usor – atentie, nu o preparati termin timp indelungat. Îsi va pierde valoarea nutritionala.


Portocalele: excelenta sursa de vitamina C, A, B-complex, potasiu si calciu. Stiti stratul alb de sub coaja? Nu il decojiti, consumati-l. E bogat in pectina si vitamin C.

Sursa: elacraciun.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Este Jorge un bărbat gelos? Care a fost cea mai mare minciună pe care a spus-o pentru dragoste: “Toți erau bogați, eu eram singurul care avea 0 lei.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Horoscop 28 decembrie 2025: O zodie simte că lucrurile stagnează

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies