Alimente pe care sa nu le mai reincalzesti niciodata! Devin foarte toxice!


Alimente pe care sa nu le mai reincalzesti niciodata! Devin foarte toxice!

Stiai ca unele alimente devin extrem de toxice in momentul in care sunt reincalzite? Iata care sunt alimentele pe care nu trebuie sa le reincalzesti niciodata.

Ciupercile
In momentul in care reincalzesti ciupercile, au loc modificari in structura unor proteine din compozitia lor, acestea devenind extrem de periculoase pentru sistemul digestiv.

Spanacul

Spanacul este o leguma care contine nitrat intr-o cantitate destul de mare. In momentul in care este reincalzit, nitratul se transforma in nitrit, o substanta periculoasa pentru corp ce duce la aparitia cancerului.

Carnea de pui
Si carnea de pui devine toxica din cauza modificarilor ce au loc in structura proteinelor. Evita sa o reincalzesti sau fa acest lucru la temperaturi mici.

Sfecla rosie
Sfecla rosie este foarte sanatoasa daca este consumata cruda. In momentul in care este gatita, apoi reincalzita aceasta, la fel ca spanacul, se transforma intr-un dusman pentru corpul uman, ducand la aparita cancerului.

Sursa: realitatea.net


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri