Alexandra Ungureanu, părere sinceră despre stilul și personalitatea Roxanei Erdei: „E total diferită de mine”


Câștigătoarea sezonului 6 Bravo, Ai stil! Celebrities a vorbit despre concurente, iar Ruxi Opulenta a fost cea care i-a atras cel mai mult atenția!


In articol:

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului cu numărul 6 „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost prezentă din nou în platoul competiției în ultima ediție de miercuri seară, 29 decembrie. Cântăreața a vorbit despre fiecare concurentă în parte, dar se pare că Ruxi Opulenta a fost cea care i-a atras cel mai mult atenția.

Citeste si: Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Reacția Ralucăi Dumitru i-a uimit pe toți

Ruxi Opulenta, luată în vizor de Alexandra Ungureanu!

Ruxi Opulenta, luată în vizor de Alexandra Ungureanu!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi Opulenta, luată în vizor de Alexandra Ungureanu!

Roxana Erdei este de părere că se se aseamănă cu Alexandra Ungureanu, câștigătoarea sezonului cu numărul 6 „Bravo, ai stil! Celebrities”, din mai multe puncte de vedere, însă nu este reciproc! Pe de cealaltă parte, cântăreața a făcut o remarcă cel puțin interesantă la adresa lui Ruxi, dând de înțeles că nu se regăsește aproape deloc în stilul și

personalitatea ei.

Ruxi: Făceam caterincă. A fost amuzantă faza cu scaunul. Mă uitam așa și zic, nici ea n-are țâțe, văd că și ea are fundul mare. Semănăm și la corp, deci ok. După aceea a mai fost o faza că după „Bravo, ai stil!” toate se mărită sau fac copii și eu am zis nu. Ea a fost singură care a zis stai puțin că nici eu nu am.

Deci, nu știu ce zodie e, dar că eu nu am apucat încă să cânt...

Alexandra Ungureanu: Am văzut niște ținute de Gală care m-au dat pe spate la Rux. De ce să nu zic. Chiar mi s-au părut wow și într-adevăr, cele mai bune apariții din toate sezoanele. Nu aș putea să spun că ea este câștigătoarea pentru că noi avem alt tip de discurs și personalitate.

Nu mă regăsesc în genul de emoție pe care îl dă. E total diferită de mine, însă asta nu înseamnă că noua câștigătoare trebuie să fie la fel pe emoție, pe discreție sau pe genul ăsta așa.

Citeste si: Ilinca Vandici, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când a auzit vorbele Amnei

Alexandra Ungureanu vorbește despre Viviana Sposub și Ruxi Opulenta

Alexandra Ungureanu vorbește despre Viviana Sposub și Ruxi Opulenta

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi: Păi e normal, ea este pe cântec, eu sunt pe umor. Suntem diferite că reacții, cum ne manifestăm la chestii, ea e foarte calmă, eu nu sunt.

Alexandra Ungureanu: Îmi place foarte mult de Viviana, a fost o revelație, o știam dinainte din televiziune. Mi se pare că are foarte multe de oferit. Personal, este un om extrem de volubil, efervescent și de viață. Îmi place de ea și ea a avut ținute bune.


Abonează-te pe

Citește și:

Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Biografie ADINA HALAS. "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri