Alexandru Rafila, anunț pentru oamenii care nu cred în existența noului coronavirus: „Particula virală...”


Alexandru Rafila a decis să le răspundă persoanelor care nu cred că noul coronavirus există, în contextul în care au fost organizate manifestații în mai multe orașe din țară.


In articol:

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a decis să discute pe un subiect extrem de controversat șo mediatizat în această perioadă. În condițiile în care oamenii au organizat manifestații, în mai multe orașe din țară, pentru a contesta existența noului coronavirus, Alexandru Rafila a realizat precizări extrem de importante.

Citeste si: Anunțul uimitor făcut de Alexandru Rafila: „Aerul condiționat...” Totul este dat peste cap!

Alexandru Rafila, precizări despre existența noului coronavirus

Totodată, Alexandru Rafila este și membru al Comitetului Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății, motiv pentru care a mărturisit că virusurile sunt microorganise extrem de periculoase, potrivit dovezilor științifice deja existente și, i-a îndemnat pe toți cei curioși, care promovează inexistența noului coronavirus, să verifice această afirmație și din punct de vedere științific.

alexandru rafila, existenta coronavirus, coronavirus, precizari, manifestatii
alexandru rafila, existenta coronavirus, coronavirus, precizari, manifestatii

„Chestiunea legată de faptul că virusurile în general nu există funcționează de mult. Inclusiv când a început epidemia de rujeolă în urmă cu patru ani în România au apărut în zona celor care se opun vaccinării informații că nu există, au făcut și pariuri.

Cred că e clar că există boli infecțioase. Cu asta cred că suntem cu toții de acord. Aceste boli sunt transmisibile. Contactul cu o persoană bolnavă duce la apariția bolii, fie prin transmitere aeriană, fie digestivă, pe diverse căi.

Citeste si: Rafila: „Mai bine o activitate pe terase reglementată, care reduce riscul, decât o situație nereglementată care crește riscul”

Bolile astea, dacă există și suntem de acord că sunt microorganisme care le produc – virusuri sau bacterii – care pot și văzute, pentru cei care sunt curioși, și izolate.

La bacterii e mai simplu că sunt mai mari, la virusuri e mai complicat că un virus e o particulă care nu se multiplică decât în interiorul unei celule pe care o infectează și atunci ai nevoie de culturi de celule, dar chiar particula virală se poate vedea la un microscop electronic, se pot vedea efectele legate de distrugerea celulelor pe care le infectează.

Să vii să spui că ceva care a fost dovedit științific nu există și că există o conspirație, eu cred că frizează alte aspecte, nu cele legate de bunul simț și de o judecată cât de cât echilibrată,” a

declarat Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Citeste si: Alexandru Rafila, avertisment sumbru! Mijloacele de transport sunt extrem de periculoase


Abonează-te pe

Citește și:

Anunțul uimitor făcut de Alexandru Rafila: „Aerul condiționat...” Totul este dat peste cap!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Alexandru Rafila, avertisment sumbru! Mijloacele de transport sunt extrem de periculoase

Ce spune profesorul Alexandru Rafila despre purtarea mănușilor în public! Cât de eficiente sunt

Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea școlilor: „Programul unităţilor de învăţământ trebuie regândit”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri