Alexandru Ciucu le-a vorbit copiilor defavorizati despre alegerea meseriei potrivite in viata


Designerul vestimentar Alexandru Ciucu a fost invitatul special al Centrului Comunitar Generatii, proiectul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, pentru a le vorbi copiilor aflati in grija despre importanta alegerii meseriei potrivite in viata.

 

Alexandru Ciucu s-a intalnit astfel cu zeci de copii si adolescenti provenind din familii monoparentale, cu situatie financiara dificila sau din centre de plasament, carora le-a povestit despre cum a ales si a dezvoltat cariera in lumea modei masculine, pornind de la hobby, pana la un business de succes, ajungand sa creeze costume pentru reprezentatii caselor regale europene.
“Este cea mai frumoasa meserie din lume, dupa cea de actor”, le-a spus Alexandru, povestind despre motivatia care l-a insotit in toata aceasta perioada, dar si despre provocarile pe care le-a intampinat de-a lungul timpului.
Designerul vestimentar a subliniat cat de important este ca fiecare copil sa invete si sa iubeasca o meserie si sa lupte sa ajunga cineva in viata.
"M-a fascinat dintotdeauna sa stau de vorba cu cei mici, dar, de cand am devenit tata, simt o responsabilitate mult mai mare atunci cand ma intalnesc cu ei, mai ales daca se iveste ocazia sa ii povatuiesc pe ce drum sa apuce. Multumesc Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru ca desfasoara astfel de programe, pe care le consider foarte utile pentru Romania de maine si pentru oportunitatea pe care mi a oferit-o", declara Alexandru Ciucu.
Acesta nu este singurul proiect educational destinat copiilor in care Alexandru Ciucu s-a implicat de-a lungul timpului. In urma cu ceva timp, designerul a fost gazda proiectului „Seri de Poveste” initiat de Fundatia Pricipesa Margareta a Romaniei prin care i-a indemnat pe cei mici sa citeasca povesti si sa intre in atmosfera basmelor nemuritoare.

Alexandru Ciucu s-a intalnit astfel cu zeci de copii si adolescenti provenind din familii monoparentale, cu situatie financiara dificila sau din centre de plasament, carora le-a povestit despre cum a ales si a dezvoltat cariera in lumea modei masculine, pornind de la hobby, pana la un business de succes, ajungand sa creeze costume pentru reprezentatii caselor regale europene.

Este cea mai frumoasa meserie din lume, dupa cea de actor”, le-a spus Alexandru, povestind despre motivatia care l-a insotit in toata aceasta perioada, dar si despre provocarile pe care le-a intampinat de-a lungul timpului.Designerul vestimentar a subliniat cat de important este ca fiecare copil sa invete si sa iubeasca o meserie si sa lupte sa ajunga cineva in viata.

"M-a fascinat dintotdeauna sa stau de vorba cu cei mici, dar, de cand am devenit tata, simt o responsabilitate mult mai mare atunci cand ma intalnesc cu ei, mai ales daca se iveste ocazia sa ii povatuiesc pe ce drum sa apuce. Multumesc Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru ca desfasoara astfel de programe, pe care le consider foarte utile pentru Romania de maine si pentru oportunitatea pe care mi a oferit-o", declara Alexandru Ciucu.Acesta nu este singurul proiect educational destinat copiilor in care Alexandru Ciucu s-a implicat de-a lungul timpului. In urma cu ceva timp, designerul a fost gazda proiectului „Seri de Poveste” initiat de Fundatia Pricipesa Margareta a Romaniei prin care i-a indemnat pe cei mici sa citeasca povesti si sa intre in atmosfera basmelor nemuritoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

COVID-19 România! 1.259 pacienți internați la ATI

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri