Alexandra de la Puterea Dragostei scoasă din platou de echipa de producție, după o bătaie cu Aya!


Puterea Dragostei 3 martie - Bătaia dintre Aya și Alexandra a fost oprită de echia de producție a show-ului de televiziune!


In articol:

O apariție răvășitoare a concurentei Aya de la Puterea Dragostei  a făcut-o pe Alexandra să își piardă mințile. Cu o schimbare de look dusă la extrem, din blondă a devenit brunetă, Aya a pus pe jar concurenții din casă.

Recent a declarat că formează un cuplu cu Andrei, dar se pare că îi place să se și joace, în stilul caracteristic. Pentru că a vrut să îl testeze pe Codruț si să îl aducă în fața Ayei, Alexandra a început un scandal monstru în care a acuzat-o pe Aya “că îi cam fug ochii”.

Puterea Dragostei 3 martie- Scandal între Aya și Alexandra oprit de echipa de producție!

Alexandra către Aya: “Tu te-ai uitat în oglindă?! Măi femeie, de săptămâna trecută îți fug ochii așa! Ce vreau să insinuez este că nu ai grijă de tine!”

Aya îi da replică imediat: “Nu îmi fug ochii stai liniștită! Îți fuge ție gura! Ce vrei să insinuezi? Cu ce nu am grijă de mine? Uită-te la mine cum arăt!”

După o jignire ce nu a putut fi reprodusă la televizor spusă de Aya, Alexandra s-a ridicat la ea și a sărit la bătaie.

Concurentele au sărit să le despartă pe cele două și mai ales să oprească furia Alexandrei.

Citeste si: Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Alexandra în timp ce era ținută: “Dă-teeee!! Te întorc pe dos dacă mai vorbești odată!”

Pentru că mereu sare în apărea surorii ei, Adriana a făcut același gest și de această dată și i-a recomandat Ayei să încheie scandalul.

Aya țipă: “Nu vreau!!”

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

A fost necesară intervenția echipei de producție pentru a opri scandalul. Furioasă, Alexandra a început să tune și să fulgere în culise. Andrada a încercat să calmeze spiritele și i-a spus Alexandrei să înceteze cu bătaia. Pentru a se calma, blonda de la Puterea Dragostei a încercat să rămână o perioadă de timp în culise. 


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri