Alex Velea și Antonia au făcut marele anunț! Ce se va întâmpla cu familia lor


Numele copiilor lui Alex Velea și ai Antoniei s-a schimbat! Uite cum se vor numi de acum înainte.

Un anunț fericit pentru familia Antoniei! Procesul lui Alex Velea în ceea ce privește numele copiilor cu Antonia s-a încheiat și am aflat, oficial, ce nume vor purta. Dominic și Akim vor purta de acum înainte numele de familie Velea!

În data de 24 aprilie, procesul s-a încheiat, dar numele celor doi copii a fost schimbat în urmă cu câteva zile. În certificatul de naștere acum scrie Velea în dreptul numelui de familie.

Un singur ”hop” mai e de trecut, și anume legat de divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano, cei doi judecându-se pentru custodia fiicei lor, Maya.

"Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată", declara Antonia în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Cum să faci o prăjitură absolut delicioasă în doar câteva minute. Rețeta pas cu pas

Citeste si: Bărbaţii care te duc la extaz rapid şi puternic. Știința nu minte!

Citeste si: Jocul erotic care a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns și în România! Noua practică sexuală care șochează! Tu ai încerca așa ceva?

Citeste si: Carmen Tănase, de urgență, la spital. Dezvăluiri cutremurătoare!

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri