Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!

Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!
Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!

La ora actuala, este unanim acceptata, de catre oamenii de stiinta, capacitatea femeilor de a suporta mai bine durerea decat „sexul tare”.

 

Si, ca si cum aceasta „pavaza” naturala n-ar fi de ajuns, se pare ca si consumul de cafea le ajuta pe urmasele Evei sa suporte mai usor migrenele, nevralgiile si chiar durerile musculare! Este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Colegiul Goldsmith din Londra, dupa ce au supus unei serii de experimente un lot de 25 de femei si tot atatia barbati.
Ei au demonstrat ca presiunea sangvina, crescuta de cafea intr-o proportie mai ridicata la femei decat la barbati, are un impact deosebit asupra sensibilitatii la durere.
Pe langa cresterea presiunii sangvine, cafeaua  imbunatateste si transferul energetic al organismului, reusind, am putea spune, o „calire” instantanee a acestuia.  Si in cazul durerilor musculare, cafeaua aduce un „spor” de energie, si reuseste sa impiedice acumularile de acid lactic, responsabile in mare masura pentru acest gen de dureri.
Sursa

Si, ca si cum aceasta „pavaza” naturala n-ar fi de ajuns, se pare ca si consumul de cafea le ajuta pe urmasele Evei sa suporte mai usor migrenele, nevralgiile si chiar durerile musculare! Este concluzia la care

au ajuns cercetatorii de la Colegiul Goldsmith din Londra, dupa ce au supus unei serii de experimente un lot de 25 de femei si tot atatia barbati. 

Ei au demonstrat ca presiunea sangvina, crescuta de cafea intr-o proportie mai ridicata la femei decat la barbati, are un impact deosebit asupra sensibilitatii la durere.

Pe langa cresterea presiunii sangvine, cafeaua  imbunatateste si transferul energetic al organismului, reusind, am putea spune, o „calire” instantanee a acestuia.
 Si in cazul durerilor musculare, cafeaua aduce un „spor” de energie, si reuseste sa impiedice acumularile de acid lactic, responsabile in mare masura pentru acest gen de dureri. 

Sursa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.roCitește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies