Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!

Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!
Ai migrene? Bautura asta simple te ajuta sa scapi de ele!

La ora actuala, este unanim acceptata, de catre oamenii de stiinta, capacitatea femeilor de a suporta mai bine durerea decat „sexul tare”.

 

Si, ca si cum aceasta „pavaza” naturala n-ar fi de ajuns, se pare ca si consumul de cafea le ajuta pe urmasele Evei sa suporte mai usor migrenele, nevralgiile si chiar durerile musculare! Este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Colegiul Goldsmith din Londra, dupa ce au supus unei serii de experimente un lot de 25 de femei si tot atatia barbati.
Ei au demonstrat ca presiunea sangvina, crescuta de cafea intr-o proportie mai ridicata la femei decat la barbati, are un impact deosebit asupra sensibilitatii la durere.
Pe langa cresterea presiunii sangvine, cafeaua  imbunatateste si transferul energetic al organismului, reusind, am putea spune, o „calire” instantanee a acestuia.  Si in cazul durerilor musculare, cafeaua aduce un „spor” de energie, si reuseste sa impiedice acumularile de acid lactic, responsabile in mare masura pentru acest gen de dureri.
Sursa

Si, ca si cum aceasta „pavaza” naturala n-ar fi de ajuns, se pare ca si consumul de cafea le ajuta pe urmasele Evei sa suporte mai usor migrenele, nevralgiile si chiar durerile musculare! Este concluzia la care

au ajuns cercetatorii de la Colegiul Goldsmith din Londra, dupa ce au supus unei serii de experimente un lot de 25 de femei si tot atatia barbati. 

Ei au demonstrat ca presiunea sangvina, crescuta de cafea intr-o proportie mai ridicata la femei decat la barbati, are un impact deosebit asupra sensibilitatii la durere.

Pe langa cresterea presiunii sangvine, cafeaua  imbunatateste si transferul energetic al organismului, reusind, am putea spune, o „calire” instantanee a acestuia.
 Si in cazul durerilor musculare, cafeaua aduce un „spor” de energie, si reuseste sa impiedice acumularile de acid lactic, responsabile in mare masura pentru acest gen de dureri. 

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies