Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!

Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!
Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!

Daca nu ai experimentat niciodata mancarea cu specific australian, trebuie sa o incerci cat mai curand.

 

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.
"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.
Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.
L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.
Te intrebi daca a fost bun?
S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.
Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.
De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.
Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.
O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.
Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.

"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.



Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.

L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.

Te intrebi daca a fost bun?

S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.

Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.


De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.

Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.

O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.


Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum vede Cristina Șișcanu, rolul de mamă? Vedeta TV și-a pus gândurile emoționante într-o postare pe rețelele de socializare! "Să fii mamă nu înseamnă să faci totul perfect..."

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Un nume mare din FOTBAL, împușcat mortal în faţa unui magazin. Atacatorii au tras focuri de armă şi asupra mamei sportivului: "Această veste nefericită ne consternează pe toți cei care facem parte din această instituție"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Corina, dezvăluiri șocante despre Naomi și Lia: „Au urmat cuvinte pe care nu pot să le zic aici, atitudini, amenințări!” Iată ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies