Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!


Daca nu ai experimentat niciodata mancarea cu specific australian, trebuie sa o incerci cat mai curand.

 

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.
"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.
Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.
L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.
Te intrebi daca a fost bun?
S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.
Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.
De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.
Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.
O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.
Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.

"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.

Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.

L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.

Te intrebi daca a fost bun?

S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.

Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.

De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.

Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.

O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.

Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

 


Citește și:

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Horoscop zilnic vineri, 25 septembrie 2020. Află ce zodie îşi schimbă locul de muncă!

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Sfatul zilei de astăzi, vineri 25 septembrie 2020. Fecioarele au o zi perfectă

Valeria Lungu, cea mai îndrăgită concurentă de la „Bravo, ai stil!”, primele fotografii cu noul iubit: „Fericită și îndrăgostită”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri