Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!

Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!
Ai mancat vreodata friptura de cangur? Trebuie sa afli ce gust are!

Daca nu ai experimentat niciodata mancarea cu specific australian, trebuie sa o incerci cat mai curand.

 

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.
"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.
Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.
L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.
Te intrebi daca a fost bun?
S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.
Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.
De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.
Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.
O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.
Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

Andreea Ibacka provesteste pe blogul sau cum a fost prima sa experienta la un restaurant cu specific australian si ce gust a avut carnea de cangur.

"In primul rand vreau sa-ti fac cunostinta cu preparatul. Vizual vorbind.



Ii zice cangur in crusta de cafea cu garnitura de cartofi wedges si castraveti.

L-am savurat in varianta medium – done, la recomandarea ospatarului.

Te intrebi daca a fost bun?

S-a topit in gura cu fiecare imbucatura… de zici ca-mi comandasem cea mai frageda vita argentiniana din lume.

Una dintr-acelea kobe, care nu atinge pamantul toata viata ei si se trezeste dimineata doar pentru a semna degraba condica la sesiunea personala de masaj.


De fapt, pana si gustul m-ar fi pacalit ca-i vita, in caz ca n-as fi comandat a la carte si n-as fi citit cu ochii mei ca-i friptura de cangur.

Cat despre crusta de cafea in care a venit invelita, foarte ingenioasa si interesanta de altfel… i-a dat preparatului o nota crocanta, dar si intensa, deopotriva.

O aroma echilibrata, totusi, prin combinatie cu garnitura de barabule fripte si castraveti la gratar.


Pretul… 14, 90 euro pentru o portie. In asentimentul preturilor zonei, iti marturisesc", scrie Andreea pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mama Ronei Hartner, devastată de durere, chiar dacă au trecut doi ani de când artista s-a stins din viață. Sora Ronei face declarații dureroase: “Rămâne nereparată.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies