Ghimbirul e bun prieten cu sistemul digestiv si e recunoscut pentru efectul sau antiinflamator.
In plus, calmeaza durerile abdominale, intareste sistemul imunitar, arde grasimile si stimuleaza metabolismul. E bogat in vitamina C si vitamina B1 si B3.
Iti prezentam o crema fina, numai buna de servit la un ceai cald.
Ingrediente:
125 g caju hidratat timp de 4 ore
4-5 cm radacina de ghimbir
1 lg miere
1/2 lg scortisoara
1/2 lg vanilie
2 nectarine decojite
100 gr migdale
Instrucţiuni:
1. Se pun toate ingredientele (cu excepţia migdalelor) in robotul de bucatarie si se proceseaza pâna se transforma intr-o crema fina.
2. Migdalele se zdrobesc grosier si se aseaza pe fundul a 2 pahare in strat gros.
3. Crema se aseaza peste migdale si se da la rece timp de 30 de minute.
Se serveste imediat, cu toate beneficiile ghimbirului.
Sursa: oanacuzino.ro
In plus, calmeaza durerile abdominale, intareste sistemul imunitar, arde grasimile si stimuleaza metabolismul.
E bogat in vitamina C si vitamina B1 si B3.
Iti prezentam o crema fina, numai buna de servit la un ceai cald.
Ingrediente: 125 g caju hidratat timp de 4 ore
4-5 cm radacina de ghimbir
1 lg miere
1/2 lg scortisoara
1/2 lg vanilie
2 nectarine decojite
100 gr migdale
Instrucţiuni: 1.
Se pun toate ingredientele (cu excepţia migdalelor) in robotul de bucatarie si se proceseaza pâna se transforma intr-o crema fina.
2. Migdalele se zdrobesc grosier si se aseaza pe fundul a 2 pahare in strat gros.
3. Crema se aseaza peste migdale si se da la rece timp de 30 de minute.
Se serveste imediat, cu toate beneficiile ghimbirului.
Sursa:
oanacuzino.ro