Ai mancat pana acum mancare din conserve? Uite la ce riscuri te expui!


Ai mancat pana acum mancare din conserve? Uite la ce riscuri te expui!

Obisnuiesti sa folosesti legume conservate sau chiar sa mananci mancare din conserve? Trebuie sa renunti la obiceiul asta al tau pentru ca nu este deloc sanatos si poate avea efecte nocive asupra organismului.

Un studiu realizat de catre cercetatorii coreeni arata ca in corpul nostru se acumuleaza o cantitate enorma de bisefenol A (BPA) care poate duce la hipertensiune. Aceasta substanta este toxica si provine chiar de la materialele din care sunt facute conservele in care sunt depozitate mancarurile. "Acest lucru poate duce la distrugerea estrogenilor ce ajuta la vindecarea vaselor sangvine si poate bloca si circulatia", a spus Yun Chul Hong, dcotor la Centrul de Sanatate al Colegiului Universitar din Seul.



Specialistii recomanda sa achizitionati legume proaspete si sa le faceti uitate pe cele in conserve.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri