Afla dacă ești potrivită să te angajezi ca model de videochat


Afla dacă ești potrivită să te angajezi ca model de videochat

Ești interesată de un job în industria videochatului, dar nu ești sigură dacă acest domeniu ți se potrivește?


In articol:

Teoretic, angajarea în videochat la Models4Models sau la alte studiouri asemănătoare este posibilă pentru aproape oricine, dar anumite candidate vor fi avantajate dacă prezintă un anumit set de aptitudini. Pune-ți următoarele întrebări ca să descoperi dacă ai putea face carieră în videochat.

Crezi că vârsta este relevantă? 

Nu te poți angaja la videochat dacă ai sub 18 ani și acest aspect va fi verificat prin cererea buletinului, la fel ca la orice alt loc de muncă. În afară de acest criteriu, vârsta chiar nu contează în videochat. Dacă-ți faci griji în legătură cu vârsta, probabil mai ai de lucrat la încrederea în tine.

Indiferent cât de tânără sau de matură este o femeie, dacă-și cunoaște calitățile ea poate seduce orice bărbat. În plus, gusturile și nevoile membrilor variază, deci se va găsi mai mult ca sigur un public și pentru tine, indiferent de vârstă. 

Crezi că ești frumoasă? 

Frumusețea este subiectivă oricum, deci acest aspect nu este atât de relevant. Nu ai nevoie de măsuri de fotomodel pentru a te angaja la videochat, dar ai nevoie de un aspect îngrijit și plăcut.

Orice femeie poate fi frumoasă dacă are grijă de ea și-și alege machiajul și hainele în așa fel încât să se pună în valoare. 

Așa cum spuneam și mai sus, preferințele bărbaților diferă, așadar nu există trăsături fizice standard pentru modelele de videochat. Dar da, să crezi că ești frumoasă este deosebit de important, deoarece părerea ta despre tine îți va influența atitudinea și atitudinea este mai importantă decât aspectul fizic. 

Ești destul de serioasă? 

Poate că videochatul nu este genul de job cu program fix de la 9 la 5, dar asta nu înseamnă că nu vei lucra 40 de ore pe săptămână. Dacă nu poți respecta un orar de muncă, fie el și unul flexibil, clar nu te vei integra într-un studio de videochat. 

Câștigurile în videochat se bazează pe crearea unei comunități de urmăritori. Cum oare vor putea aceștia să lege o relație cu tine și să intre în sesiuni private cu tine în mod regulat dacă nu ai un program stabil? Doar dacă pui preț pe ceea ce faci și ești implicată vei putea ajunge la independență financiară în acest domeniu. 

Îți place să comunici? 

Îți place să stai la povești, dar ești și capabilă de ascultare empatică? Dacă nu ești genul de persoană dispusă să vorbească despre absolut orice, dacă nu poți asculta și sfătui o persoană, atunci probabil vei găsi acest job ceva mai dificil. În videochat, pentru a câștiga urmăritori pe termen lung, trebuie să realizezi o conexiune cu utilizatorii, mai ales dacă vorbim de ramura de videochat non-adult. 

Dacă nu-ți place să comunici atât verbal, cât și non verbal, să asculți, dar și să dai sfaturi din când în când, dacă nu ai un interes real față de poveștile oamenilor, cu greu vei putea crea o legătură trainică între tine și membri platformelor de videochat. Trebuie cu adevărat să fii o iubitoare de oameni ca să ai succes în această meserie. 

Îți place să înveți? 

Probabil printre condițiile de angajare la studiouri de videochat ai descoperit și criteriile legate de cunoașterea unei limbi străine, de obicei engleza, dar și legate de cunoștințele de operare PC. Dar aceste aptitudini reprezintă doar vârful icebergului. Poți deprinde destul de repede comenzile necesare pentru a comunica pe calculator/laptop, iar limba engleză poate fi învățată destul de facil, mai ales datorită cursurilor asigurate de studiouri. 

Dar, ești dispusă să înveți de la traineri despre psihologia umană și cum să manipulezi o situație ca tu să ai de câștigat? Videochatul presupune și documentare despre cultura celor cu care comunici, deci sperăm că apetitul tău pentru câștig este însoțit și de curiozitate autentică.

Ei bine, crezi că ai calitățile necesare pentru a deveni model de videochat?


Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri